ظرفی كه از فاسد شدن میوه‌ها جلوگیری می‌كند


دانشمندان یک ظرف میوه ساخته‌اند که به وسیله یک حسگر می‌تواند مواد شیمیایی آزاد شده از میوه را تشخیص دهد. وقتی این مواد شیمیایی که به آن‌ها آنزیم گفته می‌شود، افزایش یابد محرکی برای فساد میوه باشد. سیستمی که دانشمندان آن را ساخته و ارائه داده‌اند، می‌تواند به کاربر بگوید که اکنون زمان مصرف میوه‌ها است، در غیر این صورت آن‌ها فاسد خواهند شد.

به گزارش لقمه، این ظرف میوه از سوی یک دانشجوی طراحی از دانشگاه برونل لندن به نام جانگیت چوزا طراحی شده است.
طراحی این ظرف میوه با الهام از آماری صورت گرفته که نشان می‌دهد سالانه صدها کیلو میوه از هر خانه در بریتانیا دور ریخته می‌شود.
دستگاه چوزا فقط یکی از دستگاه‌هایی است که امسال در نمایشگاه مهندسی و طراحی دانشگاه برونل به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه از پنجشنبه 23 خرداد آغاز شده و تا یکشنبه 26 خرداد ادامه دارد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از : ایران

کد: 4222 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 4066 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.