با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید


چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بزرگ را حل کنند که چرا مردم بعضی کشورها بیشتر برنده جایزه نوبل می‌شوند.

به گزارش لقمه، بعد از مطالعه روی 22 کشور آنها متوجه شدند، کشورهایی که مردم آن به میزان زیادی شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر از مناطق دیگر جهان برنده این جایزه بسیار ارزشمند می‌شوند. سال گذشته هم تحقیقاتی در نشریات پزشکی انگلستان به چاپ رسیده بود که ادعا می‌کرد رابطه معناداری بین مصرف شکلات در بین مردم یک کشور و تعداد جایزه‌های نوبل که دانشمندان آن کشور برنده شده‌اند، وجود دارد.


به نظر می‌رسد وجود مقادیر زیاد فلاونوئیدها در شکلات باعث افزایش قدرت مغز و توانایی تجزیه و تحلیل آن می‌شود. همان‌طور که می‌دانید شیر یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده شکلات است، بنابراین می‌توان گفت مصرف زیاد مواد لبنی است که می‌تواند به افزایش بهره هوشی کودکان و جوانان کمک کند، برای مثال کشور سوئد نسبت به جمعیت 10 میلیونی خود دارای بیشترین تعداد جایزه نوبل است. در عین حال مردم این کشور بیشترین مصرف سرانه شیر در جهان را دارند، به طوری که هر سوئدی در هر سال 340 کیلوگرم شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کند.


مردم کشور سوئیس هم دارای مصرف سرانه 300 کیلوگرم شیر در سال هستند و مانند سوئدی‌ها تعداد زیادی از جوایز نوبل را از آن خود کرده‌اند. در عوض کشور چین کمترین تعداد جایزه نوبل را به نسبت جمعیت خود به دست آورده و در عین حال کمترین مصرف سرانه شیر را در بین کشورهای مطالعه شده به خود اختصاص داده است. مردم این کشور هر سال کمتر از 25 کیلوگرم شیر در سال مصرف می‌کنند. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :salamatnews.com

کد: 4332 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير بازدید: 4012 ساعت: 5:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
4 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
6 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
10 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت