فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید


پایگاه خبری لقمه: استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: غذاهای پروتئین دار را تنها در افطار مصرف کنید و از خوردن این دست غذاها در سحری به دلیل ایجاد تشنگی پرهیز کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین انتظاری در گفتگویی اظهار داشت: خوردن غذاهای پروتئین دار در سحری برای نوجوانانی که سال اول روزه را سپری می‌کنند و برای رشد آنها این دست از غذاها لازم و ضروری است، توصیه می‌شود.

 

وی بیان داشت: افراد بالغ با مصرف غذاهای پروتئین دار در سحری تنها با شدت تشنگی در طول روز مواجه میشوند و بهتر است که به جای پخت برنج ساده از پلوسبزی، پلو کلم و پلو هویج و در مرتبه بعد از پلو ماش و عدس و غیره استفاده کنند.

 

استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: سحری خوردن در این ایام که بین ۱۵ تا ۱۷ ساعت فرد روزه دار است، یکی از ضروریات است و سبب سلامتی فرد می‌شود.

 

وی بد غذا خوردن در ایام سحری را عامل بی حالی در روزه دار دانست و اعلام کرد: اگر کسی سحری خورده است و در همان ساعات اولیه ماه رمضان بی حال می‌شود از افت قند خون نیست و به بد غذا خوردن در هنگام سحری بر می گردد.

 

انتظاری با اشاره به اینکه نباید افطاری را با میوه خوردن آغاز کرد چراکه بهتر است افطاری همیشه با یک غذای گرم یا یک نوشیدنی داغ شروع شود، اضافه کرد: با وجودی که میوه خوردن با غذا اصلا توصیه نمی شود اما در ماه رمضان به خاطر شرایط ویژه و به دلیل اینکه آب بدن تامین شود توصیه می شود که ایام سحری به همراه غذا میوه آبدار مصرف شود.

 

وی با اعلام اینکه از مصرف آب، چای و کاکائو در ایام سحری خودداری شود، اضافه کرد: مصرف غذاهای تند را در سحری اصلا توصیه نمی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10636 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد بازدید: 2890 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
4 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
5 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
6 سفره افطاری که برای کارتن خواب‌ها پهن شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 ضیافت افطاری در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 آتش نشانی مشهد در لحظات نزدیک به افطار ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
9 معجون ضد عطش برای روزه داران را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
10 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
11 اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری) ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.