فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید


پایگاه خبری لقمه: استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: غذاهای پروتئین دار را تنها در افطار مصرف کنید و از خوردن این دست غذاها در سحری به دلیل ایجاد تشنگی پرهیز کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین انتظاری در گفتگویی اظهار داشت: خوردن غذاهای پروتئین دار در سحری برای نوجوانانی که سال اول روزه را سپری می‌کنند و برای رشد آنها این دست از غذاها لازم و ضروری است، توصیه می‌شود.

 

وی بیان داشت: افراد بالغ با مصرف غذاهای پروتئین دار در سحری تنها با شدت تشنگی در طول روز مواجه میشوند و بهتر است که به جای پخت برنج ساده از پلوسبزی، پلو کلم و پلو هویج و در مرتبه بعد از پلو ماش و عدس و غیره استفاده کنند.

 

استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: سحری خوردن در این ایام که بین ۱۵ تا ۱۷ ساعت فرد روزه دار است، یکی از ضروریات است و سبب سلامتی فرد می‌شود.

 

وی بد غذا خوردن در ایام سحری را عامل بی حالی در روزه دار دانست و اعلام کرد: اگر کسی سحری خورده است و در همان ساعات اولیه ماه رمضان بی حال می‌شود از افت قند خون نیست و به بد غذا خوردن در هنگام سحری بر می گردد.

 

انتظاری با اشاره به اینکه نباید افطاری را با میوه خوردن آغاز کرد چراکه بهتر است افطاری همیشه با یک غذای گرم یا یک نوشیدنی داغ شروع شود، اضافه کرد: با وجودی که میوه خوردن با غذا اصلا توصیه نمی شود اما در ماه رمضان به خاطر شرایط ویژه و به دلیل اینکه آب بدن تامین شود توصیه می شود که ایام سحری به همراه غذا میوه آبدار مصرف شود.

 

وی با اعلام اینکه از مصرف آب، چای و کاکائو در ایام سحری خودداری شود، اضافه کرد: مصرف غذاهای تند را در سحری اصلا توصیه نمی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10636 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد بازدید: 85 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سفره افطاری که برای کارتن خواب‌ها پهن شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
2 ضیافت افطاری در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
3 آتش نشانی مشهد در لحظات نزدیک به افطار ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
4 معجون ضد عطش برای روزه داران را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
5 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری) ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 از خوردن آب سرد در زمان افطار خوداری کنید ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 غذای نذری شما را به نیازمندان می‌رسانیم ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر
9 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير
10 بزرگترین سفره افطار تهران ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.