فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید


پایگاه خبری لقمه: استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: غذاهای پروتئین دار را تنها در افطار مصرف کنید و از خوردن این دست غذاها در سحری به دلیل ایجاد تشنگی پرهیز کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد حسین انتظاری در گفتگویی اظهار داشت: خوردن غذاهای پروتئین دار در سحری برای نوجوانانی که سال اول روزه را سپری می‌کنند و برای رشد آنها این دست از غذاها لازم و ضروری است، توصیه می‌شود.

 

وی بیان داشت: افراد بالغ با مصرف غذاهای پروتئین دار در سحری تنها با شدت تشنگی در طول روز مواجه میشوند و بهتر است که به جای پخت برنج ساده از پلوسبزی، پلو کلم و پلو هویج و در مرتبه بعد از پلو ماش و عدس و غیره استفاده کنند.

 

استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: سحری خوردن در این ایام که بین ۱۵ تا ۱۷ ساعت فرد روزه دار است، یکی از ضروریات است و سبب سلامتی فرد می‌شود.

 

وی بد غذا خوردن در ایام سحری را عامل بی حالی در روزه دار دانست و اعلام کرد: اگر کسی سحری خورده است و در همان ساعات اولیه ماه رمضان بی حال می‌شود از افت قند خون نیست و به بد غذا خوردن در هنگام سحری بر می گردد.

 

انتظاری با اشاره به اینکه نباید افطاری را با میوه خوردن آغاز کرد چراکه بهتر است افطاری همیشه با یک غذای گرم یا یک نوشیدنی داغ شروع شود، اضافه کرد: با وجودی که میوه خوردن با غذا اصلا توصیه نمی شود اما در ماه رمضان به خاطر شرایط ویژه و به دلیل اینکه آب بدن تامین شود توصیه می شود که ایام سحری به همراه غذا میوه آبدار مصرف شود.

 

وی با اعلام اینکه از مصرف آب، چای و کاکائو در ایام سحری خودداری شود، اضافه کرد: مصرف غذاهای تند را در سحری اصلا توصیه نمی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10636 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد بازدید: 278 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سفره افطاری که برای کارتن خواب‌ها پهن شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
2 ضیافت افطاری در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
3 آتش نشانی مشهد در لحظات نزدیک به افطار ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
4 معجون ضد عطش برای روزه داران را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
5 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 اینچیلادای مرغ و پنیر(غذایی برای افطاری) ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 از خوردن آب سرد در زمان افطار خوداری کنید ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 غذای نذری شما را به نیازمندان می‌رسانیم ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر
9 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير
10 بزرگترین سفره افطار تهران ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.