به گزارش لقمه، در دستور تهیه زیر، حلوایی با پایه خرما که بسیار مقوی است و همچنین برای سفره افطار مناسب است، آموزش می دهیم.مواد لازم: خرما 800 گرم آرد گندم 300 گرم مغز گردو كوبیدهشده 150 گرم شكر دو قاشق سوپخوری خلال پسته 100 گرم روغن مایع 150 گرم گلاب یك قاشق غذاخوری طرز تهیه: 100 گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ میكنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را كه قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا كردهایم در 50 گرم روغن باقیمانده كاملا تفت میدهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه میكنیم. مغز گردو، شكر و گلاب را نیز افزوده و هم میزنیم تا حلوایی یك دست آماده شود. حلوا را داخل دیس كشیده صاف كرده با خلال پسته تزئین میكنیم.بازگشت به صفحه نخست