مواد لازم:
خمیر ورقهای یا ورق سمبوسه
پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه
گشنیز یا جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نعنای خرد شده: یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای: یک عدد، خرد شود.
تخممرغ همزده: یک عدد
پیاز کوچک: یک عدد، ریز خرد شود.
نمک: مقدار لازم
فلفل: مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن
طرز تهیه:
• تمام مواد داخل خمیر را درون کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• درون ورقههای خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبههای خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.
• روغن را داغ کرده و سمبوسهها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.
• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :همشهری