روش تهیه سمبوسه پنیر؛ غذای هندی برای وعده سحر یا افطار


سمبوسه پنیر را برای وعده سحر یا افطار تهیه کرده و آن را همراه با سوپ داغ میل کنید.

مواد لازم:

خمیر ورقه‌ای یا ورق سمبوسه

پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه

گشنیز یا جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده: یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای: یک عدد، خرد شود.

تخم‌مرغ همزده: یک عدد

پیاز کوچک: یک عدد، ریز خرد شود.

نمک: مقدار لازم

فلفل: مقدار لازم

روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن


طرز تهیه:

• تمام مواد داخل خمیر را درون کاسه‌ای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• درون ورقه‌های خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبه‌های خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.

• روغن را داغ کرده و سمبوسه‌ها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.

• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :همشهری

کد: 4462 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 6744 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار داغ فلافل لشکرآباد اهواز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
2 این هندی‌های عجیب‌خور! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
4 بورک ۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.