سفره افطار و تزیین آن


در این سفره فرضی حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.

به گزارش لقمه، برای تزئین حلوا‌ ، ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.



تزئین شله زرد: یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون می‌ریزیم‌، سپس شابلون را آهسته بر می‌داریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است.



چیدمان سفره



در سفره‌های بیضی شکل‌، در دو سر بیضی از گل استفاده می‌شود. در سفره‌های مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع شکل‌، از یک گوشه آن استفاده می‌کنیم. در صورت استفاده از گلدان‌، باید حداکثر شاخه‌های گل ۲۰ سانتی متر باشد.



ابتدا بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده‌، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار می‌دهیم، سپس کارد را می‌گذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.



یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست می‌کنیم، بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا می‌زنیم (یعنی از هر طرفی که چهارگوشه می‌شود یک تا می‌زنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم‌، به رو بر می‌گردانیم. سپس گوشه‌های این مثلث را از زیر بیرون می‌کشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در می‌آید. این دستمال سفره را می‌توان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود.



اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمالها را در جائیکه شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید.



لیوان درست راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن می‌کنیم و از وسط آنرا بر می‌داریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار می‌دهیم.



روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی: دستمال کاغذی را پلیسه می‌کنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار می‌دهیم.



بنابر این می‌توان با سلیقه‌های مختلف و رعایت سفره آرایی‌، سفره را تزئین نمود.



چیدمان مواد غذایی در سفره



برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار می‌دهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ می‌توان از ترشی‌ها استفاده کرد.



غذای اصلی سفره برنج است‌. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار می‌دهیم.



چنانچه دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم، نان را در گوشه سفره قرار می‌دهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب‌، ماست قرار می‌دهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد).



آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار می‌دهیم تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد. 


بازگشت به صفحه نخست


کد: 4478 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 9730 ساعت: 8:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
3 حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب ۱۳۹۳ جمعه ۵ ارديبهشت
4 چیدمان منزلتان را یلدایی کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
5 با این روش کمتر غذا می خورید ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد
6 با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 دو نکته برای چیدمان میز در ماه رمضان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
8 محبوبترین سین هفت سین ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
9 چگونه یك سفره براى میهمانى‌های نوروز بچینیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند
10 دکوراسیون آشپزخانه و تناسب اندام خانم ها! ۱۳۹۱ جمعه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.