سفره افطار و تزیین آن


در این سفره فرضی حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.

به گزارش لقمه، برای تزئین حلوا‌ ، ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.



تزئین شله زرد: یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون می‌ریزیم‌، سپس شابلون را آهسته بر می‌داریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است.



چیدمان سفره



در سفره‌های بیضی شکل‌، در دو سر بیضی از گل استفاده می‌شود. در سفره‌های مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع شکل‌، از یک گوشه آن استفاده می‌کنیم. در صورت استفاده از گلدان‌، باید حداکثر شاخه‌های گل ۲۰ سانتی متر باشد.



ابتدا بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده‌، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار می‌دهیم، سپس کارد را می‌گذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.



یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست می‌کنیم، بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا می‌زنیم (یعنی از هر طرفی که چهارگوشه می‌شود یک تا می‌زنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم‌، به رو بر می‌گردانیم. سپس گوشه‌های این مثلث را از زیر بیرون می‌کشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در می‌آید. این دستمال سفره را می‌توان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود.



اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمالها را در جائیکه شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید.



لیوان درست راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن می‌کنیم و از وسط آنرا بر می‌داریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار می‌دهیم.



روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی: دستمال کاغذی را پلیسه می‌کنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار می‌دهیم.



بنابر این می‌توان با سلیقه‌های مختلف و رعایت سفره آرایی‌، سفره را تزئین نمود.



چیدمان مواد غذایی در سفره



برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار می‌دهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ می‌توان از ترشی‌ها استفاده کرد.



غذای اصلی سفره برنج است‌. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار می‌دهیم.



چنانچه دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم، نان را در گوشه سفره قرار می‌دهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب‌، ماست قرار می‌دهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد).



آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار می‌دهیم تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد. 


بازگشت به صفحه نخست


کد: 4478 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 9424 ساعت: 8:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
3 حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب ۱۳۹۳ جمعه ۵ ارديبهشت
4 چیدمان منزلتان را یلدایی کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
5 با این روش کمتر غذا می خورید ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد
6 با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 دو نکته برای چیدمان میز در ماه رمضان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
8 محبوبترین سین هفت سین ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
9 چگونه یك سفره براى میهمانى‌های نوروز بچینیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند
10 دکوراسیون آشپزخانه و تناسب اندام خانم ها! ۱۳۹۱ جمعه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی های مفید برای افزایش میل جنسی چنانچه بی میلی ناشی از سردمزاجی باشد، استفاده از غذاهایی که طبع گرم دارند مفید خواهد بود.
آشنایی با اصول تغذیه در کوهستان هنوز کسی نتوانسته است رژیم غذایی مشخصی برای کوهنوردان بنویسد اما توصیه‌های پیشکسوتان این رشته در ارتفاعات کارساز است.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.