تغذیه باغات عاملی موثر در افزایش برداشت محصولات باغی


سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: با پایان کار برداشت دو محصول باغی گیلاس و آلبالو در این شهرستان 720 تن محصول برداشت شد.

به گزارش لقمه، حسن شریفی با اعلام این خبر افزود: 160 هکتار باغ گیلاس و آلبالو در این شهرستان وجود دارد که از این میزان 130 هکتار باغ گیلاس و مابقی آلبالو است.

وی با اشاره به اینکه در سالجاری به طور متوسط 4500 کیلوگرم از این دو میوه در ساوه برداشت شد، اظهار کرد: میزان برداشت گیلاس و آلبالو در سال جاری نسبت به مدت مشابه تفاوت چندانی نداشته است.

وی اضافه کرد: حذف درختان آلوده و بیمار و تغذیه باغات براساس تجزیه برگ و آزمون‌های آب و خاک از عوامل مهم در افزایش میزان برداشت محصولات باغی به ویژه گیلاس و آلبالو است.

شریفی با بیان اینکه محصول آلبالو و گیلاس این شهرستان از کیفیت مطلوب و بازارپسندی برخوردار است، خاطرنشان کرد: 135 هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد که 19 هزار هکتار آن باغات و 116 هزار هکتار دیگر زمین‌های زراعی است.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4492 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير بازدید: 3003 ساعت: 8:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
3 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات باغی در سامانه سماک فرداست ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
6 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
7 کاهش شدید دما در ۲۲ استان و هشدار قرمز به کشاورزان/ چطور باغات یخ نزنند ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
8 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
9 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
10 هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
11 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.