چه کسانی در ماه رمضان چاق می‌شوند؟


اگرچه روزه داری در ساعات طولانی تابستان می تواند به کاهش وزن کمک کند اما تعداد افرادی که پس از پایان این ماه متوجه افزایش وزن می شوند کم نیست.

به گزارش لقمه، دکتر فاطمه کاسب دکترای تغذیه در مورد این موضوع اظهار کرد: افراد بر اثر الگوهای غذایی نامناسب در ماه رمضان دچار اضافه وزن می شوند.


وی افزود: مصرف بی رویه زولبیا و بامیه، غذاهای پرچرب و پرکالری که البته مواد مغذی آنها کم است می تواند باعث بروز چاقی و حتی عدم کنترل بدن افراد دارای دیابت نوع 2 شود.


وی یکی دیگر از دلایل افزایش وزن در این ماه را نخوردن سحری برشمرد و گفت: یکی از عادات بسیار بد بعضی از روزه داران حذف سحری است که علاوه بر ایجاد افت قند خون در طول روزهای بلند می تواند زمینه ساز افزایش وزن شود.


دکتر کاسب در توضیح این موضوع اظهار کرد: سلولهای عصبی از کربوهیدراتها انرژی می گیرد و با حذف سحری فرد برای خوردن مواد پرکالری حریص شده و در افطار پرخوری می کنند که می تواند منجر به افزایش وزن افراد در پایان ماه مبارک شود.


وی همچنین به روزه داران توصیه کرد در وعده سحری و افطار به اندازه کافی کالری دریافت کرده و در وعده سحری از خوردن عسل و خرما بپرهیزند و بیشتر از غذاهای دارای پروتئین بالا مثل نان که قند آن آرام آرام جذب می شود استفاده کنند.


همچنین استفاده از حبوبات، غلات و گوشت سفید در وعده سحری توصیه می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 4555 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 5716 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
5 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.