• تعداد: 4 برگر • زمان تهیه: 30 دقیقه مواد لازم • 450 گرم گوشت چرخ کرده (گوساله) • یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه •یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده •نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده • یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی) • روغن زیتون • 4 نان همبرگر • یک پیمانه اسفناج ریز • نمک طرز تهیه 1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند. 2.پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید. 3.برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را 5 دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید. 4. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست