به گزارش لقمه، «پاکورا» پرطرفدارترین غذای افطاری برای مردم پاکستان در ماه مبارک رمضان است. این غذا لذیذ پاکستانی جایگاه ویژهای را در بین مردم این کشور برای صرف در هنگام افطار به خود اختصاص داده است. پاکورا (pakora) از ترکیب و سرخ کردن موادغذایی مختلف از جمله مرغ، پیاز، بادمجان، لوبیا، عدس، سیبزمینی و اسفناج تهیه میشود. مردم پاکستان قبل از سرخ کردن این مواد، آنها را در آرد نخود خام میغلتانند تا هم طعم دلنشینی به خود گرفته و هم ترد شود. پاکورای مرغ یکی از معروفترین انواع پاکورا است که در برنامه غذایی اغلب مردم کشورهای آسیایی وجود دارد. این غذا به راحتی و در زمان کمی طبخ شده و اغلب با سس تند و کچاپ سرو میشود. پاکورا در پاکستان در انواع و اقسام شکلها و طعمها پخت میشود که از پاکورا پیاز، پاکورا کلم و پاکورا اسفناج میتوان به عنوان پرطرفدارترین این نوع غذا نام برد. گفته میشود بعد از پاکورا مردم پاکستان علاقه زیادی به خوردن «نان خورشت» در هنگام افطار دارند.
پاکورای پیاز و فلفلپاکورای مرغپاکورای مرغپاکورای پیازپاکورای سبزیجات
بازگشت به صفحه نخست