لقمه: تهیه دسر در هر فصلی، می تواند متناسب با مواد غذایی موجود در آن فصل باشد. با توجه به میوه های موجود در پاییز و زمستان توجه شما را به دستور تهیه یک دسر زمستانی جلب می کنیم:
مواد لازم
پرتقال یک عدد
گریپفروت یک عدد
لیموترش یک عدد
نارنگی دو عدد
شربت به لیمو نصف فنجان
مغز پسته یک قاشق غذاخوری
مغز گردو یک قاشق غذاخوری
نعناع تازه مقداری
طریقه آماده سازی
1- پوست پرتقال را از آن جدا کنید.
2- هم چنین پوست گریپفروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.
3- میوهها را داخل ظرف بچینید.
4- شربت به لیمو را روی میوهها بریزید.
5- مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوهها بریزید.
6- کنار میوهها نعنای تازه بگذارید.
نکته های طلایی
* پرتقال، نارنگی، گریپفروت و لیموترش دارای انواع ویتامینها میباشند.
* در صورت عدم تمایل به گریپفروت، میتوانید آن را حذف کنید؛ البته گریپفروت حاوی ویتامینهای بسیار مفید برای بدن میباشد.
* به جای شربت به لیمو میتوانید از شربت نعناع یا بهار نارنج استفاده کنید.
نقل از :تبیان