روش تهیه‌ی دسر زمستانی


برای تهیه‌ی این دسر به پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش، نارنگی و مغز گردو و مغز پسته نیاز داریم.

لقمه: تهیه دسر در هر فصلی، می تواند متناسب با مواد غذایی موجود در آن فصل باشد. با توجه به میوه های موجود در پاییز و زمستان توجه شما را به دستور تهیه یک دسر زمستانی جلب می کنیم:

مواد لازم

پرتقال                          یک عدد

گریپ‌فروت                    یک عدد

لیموترش                      یک عدد

نارنگی                          دو عدد

شربت به لیمو              نصف فنجان

مغز پسته                    یک قاشق غذاخوری

مغز گردو                      یک قاشق غذاخوری

نعناع تازه                      مقداری

 

طریقه آماده سازی

1- پوست پرتقال را از آن جدا کنید.

2- هم چنین پوست گریپ‌فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.

3- میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.

4- شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.

5- مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.

6- کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.

 

نکته های طلایی

* پرتقال، نارنگی، گریپ‌فروت و لیموترش دارای انواع ویتامین‌ها می‌باشند.

* در صورت عدم تمایل به گریپ‌فروت، می‌توانید آن را حذف کنید؛ البته گریپ‌فروت حاوی ویتامین‌های بسیار مفید برای بدن می‌باشد.

* به جای شربت به لیمو می‌توانید از شربت نعناع یا بهار نارنج استفاده کنید. 


نقل از :تبیان

کد: 471 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۴ آبان بازدید: 11853 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
3 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
4 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
7 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير


نظرات


س

alie

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه ضدچاقی را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوه‌ای در موش‌ها کمک می‌کند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.