هشدار نسبت به افزایش قیمت تخم‌مرغ


مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار از افزایش بیش از دو برابری قیمت‌ نهاده‌های تولید در بازار خبر داد و گفت:‌ با ادامه این وضعیت حدود 40 درصد از گله‌های مولد حذف می‌شوند و قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری اظهار کرد:‌ قیمت هر کیلوگرم ذرت به 1350 و هر کیلوگرم سویا به 1850 تومان رسیده است که اگر این روند ادامه یابد مرغداران مجبور می‌شوند در هفته‌های آینده 30 تا 40 درصد گله‌های مولد خود را حذف کنند.

وی افزود: حذف گله‌های مولد سبب تکرار مشکلات گذشته در بازار تخم‌مرغ می‌شود و قیمت این محصول را افزایش می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار اظهار کرد:‌ در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری 2950 تومان و شانه‌ای 5900 تومان است که در بازار حدود 8000 تومان به فروش می‌رسد.

اصغری از بلاتکلیف ماندن و ترخیص نشدن نهاده‌های تولید از گمرک انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر همه تصدی‌گری‌ها و مسئولیت‌ها از سوی دولت دهم رها شده است و این بازار بلاتکلیف سبب می‌شود که در آینده صادرات تخم‌مرغ کاملا متوقف شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر صادرات تخم‌مرغ انجام می‌شود و از ابتدای امسال تاکنون برای صادرات 20 هزار تن تخم‌مرغ مجوز صادر شده که با احتساب مجوزهای سال گذشته در چهار ماه امسال حدود 40 هزار تن تخم‌مرغ به کشورهای متقاضی صادر شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار نسبت به تاثیر نوسانات بازار تخم‌مرغ بر کاهش یا توقف صادرات آن تاکید کرد: دولت آینده هر چه سریع‌تر به بازار مرغ و تخم‌مرغ توجه کند تا وقایع تلخ و نوسانات شدید قیمت این فرآورده‌های پروتئینی که در سال‌های گذشته رخ داده بود در سال جاری تکرار نشود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4720 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2324 ساعت: 9:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
10 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
11 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.