افزایش قیمت برنج و گوشت قرمز/ کاهش و یا ثبات قیمت سایر کالاها


بنا به اعلام بانک مرکزی در هفته منتهی به یازدهم مرداد ماه قیمت کلیه مواد خوراکی به استثنای برنج، گوشت قرمز، قند و شکر کاهش یافته و یا بدون تغییر مانده است.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی 43 قلم از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به یازدهم مرداد ماه سال جاری را اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

براین اساس در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر غیر پاستوریزه معادل 0.4 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.همچنین قیمت تخم مرغ نیز 1.8 درصد کاهش یافت.

برنج و حبوبات

بر اساس این گزارش در گروه برنج قیمت برنج داخلی درجه یک معادل یک درصد افزایش یافت اما قیمت برنج داخلی درجه دو از 0.2 درصد کاهش برخوردار شد.

همچنین در گروه حبوبات بهای لوبیا سفید معادل 0.9درصد و لوبیا قرمز 0.6 درصد افزایش اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.6 تا 2.6 درصد کاهش داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در گروه میوه های تازه بهای سیب گلاب معادل 0.4 درصد، زردآلو 5.5 درصد، آلو 6.4 درصد، گیلاس 2.2درصد و انگور 1.7 درصد افزایش یافت اما قیمت سایر اقلام این گروه بین یک تا 6.9 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه نیز بهای پیاز معادل 4.8 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 تا 9.4 درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود اما قیمت گوشت گوسفند معادل 0.4 درصد افزایش یافت.همچنین گوشت قرمز از کاهش 1.3درصدی نرخ برخوردار شد.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد گزارش قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود. بهای قند نیز معادل 0.1 درصد و شکر 0.3 درصد افزایش یافت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4781 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 1857 ساعت: 8:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
5 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
9 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!