زعفران چینی هم رسید!


عضو شورای ملی زعفران نسبت به توسعه کشت گلخانه‌ای زعفران در چین هشدار داد و گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در کشوری مانند چین و تولید زعفران‌های تقلبی که عمدتا در امارات و هند تولید می‌شود خطر جدی برای این محصول استراتژیک و دارای مزیت ایرانی است.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: ایران 95 درصد زعفران را در جهان تولید می‌کند و هیچ کشوری نمی‌تواند خطری برای ایران در بازار زعفران به شمار آید اما توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در کشوری مانند چین و تولید زعفران‌های تقلبی که عمدتا در امارات و هند تولید می‌شود خطر جدی برای این محصول استراتژیک و دارای مزیت ایرانی است.

وی افزود: در کشت گلخانه‌ای زعفران، عملکرد این محصول بالا می‌رود اما به همان میزان کیفیت و قیمت تمام شده زعفران کاهش می‌یابد که به همین دلیل توسعه این نوع کشت برای بازار زعفران ایرانی می‌تواند خطر‌آفرین باشد. همچنین زعفران‌های تقلبی که غالبا گیاهان رنگ شده هستند در امارات از سوی متخصصان هندی تولید شده که به نصف قیمت زعفران عرضه می‌شوند اما این نوع زعفران برای سلامت انسان خطرآفرین است.

این عضو شورای ملی زعفران درباره شرایط اقلیمی تولید زعفران در کشور اظهار کرد: گرچه در پنج ماهه امسال گرمای شدید باعث بروز مشکلاتی برای زعفران شده اما به دلیل استمرار نیافتن این شرایط نمی‌توان گفت که گرمای شدید به تولید زعفران ضربه می‌زند.

حسینی ادامه داد: از سوی دیگر امسال بارش‌های غیر موسمی در مناطق زعفران‌خیز صورت گرفت که البته اگر این بارش‌ها در این برهه زمانی استمرار یابد می‌تواند قدرت جوانه‌زنی و گل‌دهی را افزایش دهد.

زعفران کوهستانی بهتر از زعفران‌های مناطق بیابانی

وی با بیان این‌که از اواسط مهر ماه گل‌دهی زعفران درمناطق کوهستانی مانند قائنات آغاز می‌شود، گفت: برداشت زعفران تا اواسط آبان ماه در مناطق بیابانی مانند گناباد ادامه دارد.

این عضو شورای ملی زعفران تصریح کرد: از آنجاکه ارتفاع از سطح دریا و طول شب‌های سرد در کیفیت زعفران تاثیرگذار است زعفران‌هایی که در مناطق کوهستانی تولید می‌شوند با کیفیت‌تر از زعفران‌هایی است که در مناطق بیابانی کشت می‌شوند.

حسینی پیش‌بینی کرد: امسال با افزایش حدود 20 درصدی، 280 تن زعفران در کشور تولید شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4814 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2827 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
4 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
6 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
9 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
10 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
11 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.