افت تولید فرآورده گوشتی از ۱۵۰ هزار به ۸۰ هزار تن در ۴ ماه/ لغو صادرات به دلیل گرانی گوشت


مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی از کاهش تولید محصول به ۸۰ هزار تن در سال جاری رسیده که علت آن لغو صادرات به دلیل گرانی مواد اولیه و گوشت در داخل کشور است.

به گزارش لقمه، سید محمد موسوی با اشاره به عملکرد تعاونیهای تولید کننده فراورده‌های گوشتی اظهار داشت: امسال نیز مثل سال گذشته عملکرد مناسبی در این صنعت وجود ندارد و در هیچ جای دنیا تولید کننده این گونه بدون حمایت و تنها نمی‌ماند، بلکه حمایت‌ها از تولید در اولویت قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه برای واردات گوشت معضلات زیادی پیش روی تولید کننده محصولات گوشتی وجود دارد، گفت: بانک مرکزی ارز از تولید کننده گرفته و به واردکننده گوشت هندی و برزیلی داده، تا گوشت این بخش تامین شود که همیشه با مشکل مواجه هستیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرآوردهای گوشتی تاکید کرد: مشکلات کشتار دام و نیز عدم هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف موجب شده در 4 ماه سال جاری بدترین عملکرد وجود داشته باشد.

موسوی با بیان اینکه حداکثر تولید فرآورده‌های گوشتی در 4 ماه اول سال 80 هزار تن بوده است، تصریح کرد: میانگین تولید سال 450 هزار تن است که تولید سال جاری به هیچ وجه مطلوب نبوده و در نیم سال باید 200 هزار تن تولید باید وجود داشته باشد.

وی دلایل کاهش تولید را گرانی مواد اولیه به خصوص گوشت دانست و افزود: کاهش سرمایه در گردش و خالی شدن حساب‌ها برای وارد کردن گوشت از خارج از جمله دیگر این عوامل است.

این فعال تعاونی‌ها عنوان کرد: طبق روال گذشته برای مجوز حضور ناظران دام پزشک و صدور ویزا به کشورهایی که دام ذبح اسلامی می‌شود، دو هفته زمان می‌برد اما اکنون به بیش از دو ماه و نیم طول می‌کشد که روی تولید محصول تاثیر منفی گذاشته است.

موسوی در خصوص قیمت فرآورده‌های گوشتی گفت: گوشت زمانی که هر کیلو 30 هزار تومان باشد، محصول نیز به همان قیمت بالا می‌رود.

وی بیان داشت: هر کیلوگرم گوشت در حالت عادی برای مصرف 5 نفر است، اما در فرآورده‌های گوشتی برای 10 نفر مصرف می‌شود.

به گفته این فعال تعاونی‌ها به دلیل کاهش تولید و وضعیت گوشت صادرات که قبلا به کشورهای حاشیه خلیج فارس انجام می‌شده به دلیل افزایش هزینه تولید مقرون به صرفه نیست و مزیت صادراتی ندارد، در حالی که در گذشته 2 تا 3 میلیون دلار از این محل صادرات وجود داشت.

وی ابراز امیدواری کرد، با حضور دولت جدید موانع تولید به خصوص تولید فرآوردهای گوشتی برداشته شود، تا با صادرات تو ارز آوری برای کشور و نیز ایجاد اشتغال شاهد تحقق حماسه اقتصادی باشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4873 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2618 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
9 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.