افت تولید فرآورده گوشتی از ۱۵۰ هزار به ۸۰ هزار تن در ۴ ماه/ لغو صادرات به دلیل گرانی گوشت


مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی از کاهش تولید محصول به ۸۰ هزار تن در سال جاری رسیده که علت آن لغو صادرات به دلیل گرانی مواد اولیه و گوشت در داخل کشور است.

به گزارش لقمه، سید محمد موسوی با اشاره به عملکرد تعاونیهای تولید کننده فراورده‌های گوشتی اظهار داشت: امسال نیز مثل سال گذشته عملکرد مناسبی در این صنعت وجود ندارد و در هیچ جای دنیا تولید کننده این گونه بدون حمایت و تنها نمی‌ماند، بلکه حمایت‌ها از تولید در اولویت قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه برای واردات گوشت معضلات زیادی پیش روی تولید کننده محصولات گوشتی وجود دارد، گفت: بانک مرکزی ارز از تولید کننده گرفته و به واردکننده گوشت هندی و برزیلی داده، تا گوشت این بخش تامین شود که همیشه با مشکل مواجه هستیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرآوردهای گوشتی تاکید کرد: مشکلات کشتار دام و نیز عدم هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف موجب شده در 4 ماه سال جاری بدترین عملکرد وجود داشته باشد.

موسوی با بیان اینکه حداکثر تولید فرآورده‌های گوشتی در 4 ماه اول سال 80 هزار تن بوده است، تصریح کرد: میانگین تولید سال 450 هزار تن است که تولید سال جاری به هیچ وجه مطلوب نبوده و در نیم سال باید 200 هزار تن تولید باید وجود داشته باشد.

وی دلایل کاهش تولید را گرانی مواد اولیه به خصوص گوشت دانست و افزود: کاهش سرمایه در گردش و خالی شدن حساب‌ها برای وارد کردن گوشت از خارج از جمله دیگر این عوامل است.

این فعال تعاونی‌ها عنوان کرد: طبق روال گذشته برای مجوز حضور ناظران دام پزشک و صدور ویزا به کشورهایی که دام ذبح اسلامی می‌شود، دو هفته زمان می‌برد اما اکنون به بیش از دو ماه و نیم طول می‌کشد که روی تولید محصول تاثیر منفی گذاشته است.

موسوی در خصوص قیمت فرآورده‌های گوشتی گفت: گوشت زمانی که هر کیلو 30 هزار تومان باشد، محصول نیز به همان قیمت بالا می‌رود.

وی بیان داشت: هر کیلوگرم گوشت در حالت عادی برای مصرف 5 نفر است، اما در فرآورده‌های گوشتی برای 10 نفر مصرف می‌شود.

به گفته این فعال تعاونی‌ها به دلیل کاهش تولید و وضعیت گوشت صادرات که قبلا به کشورهای حاشیه خلیج فارس انجام می‌شده به دلیل افزایش هزینه تولید مقرون به صرفه نیست و مزیت صادراتی ندارد، در حالی که در گذشته 2 تا 3 میلیون دلار از این محل صادرات وجود داشت.

وی ابراز امیدواری کرد، با حضور دولت جدید موانع تولید به خصوص تولید فرآوردهای گوشتی برداشته شود، تا با صادرات تو ارز آوری برای کشور و نیز ایجاد اشتغال شاهد تحقق حماسه اقتصادی باشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4873 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2361 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
4 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
6 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
7 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.