افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب


پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌ می‌توان از تاثیر منفی افزایش سن بر قدرت باروری در مردان جلوگیری کرد.

به گزارش لقمه، طبق مطالعات پیشین افزایش سن در مردان موجب تخریب ساختار مولکول DNA، جابه‌جایی کروموزوم‌ها و در نتیجه کاهش توان باروری در مردان و یا حتی افزایش خطر تولد نوزادان معلول می‌شود.

این در حالی است که به توصیه پزشکان، دنبال کردن یک رژیم غذایی غنی از ویتامین‌های C ،E و عنصر روی به خصوص در مردان بالای 40 سال به حفظ سلامت DNA کمک می‌کند.

به گفته «سیمون فیشل»، متخصص تولیدمثل و باروری در انگلیس، مردان نباید تاثیر رژیم غذایی بر بهبود قدرت باروری را دست کم بگیرند.

ویتامین C موجود در غذا و مکمل‌ها،‌ از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از مولکول‌های مضر رادیکال‌های آزاد حفاظت می‌کند.

وی تاکید دارد: ترکیبات استروژن‌دار که از طریق مصرف زیاد گوشت وارد زنجیره‌ غذایی می‌شوند، تاثیرات مخربی بر تولید سلول‌های جنسی مردانه (اسپرم) دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی‌میل، در عوض مصرف ویتامین C،‌ روی،‌ ویتامین E از آسیب‌دیدگی ساختار DNA در مردان بالای 44 سال جلوگیری می‌کند و در نتیجه شانس پدر شدن را در آنها افزایش می‌دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4880 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 3521 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
2 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
3 تا کی می‌خواهید مثل پدربزرگهایتان بازاریابی کنید؟ ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
4 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
5 كدام پنیر، پنیر خوبی است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
6 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 جوانان خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را جدی بگیرند ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
8 مجسمه‌های خندان با بستنی‌! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
9 «لاغر شدن» به همین راحتی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد
10 تعیین جنسیت جنین با خوردن این مواد غذایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
11 روش تهیه ژله رمانتیک و عاشقانه برای روز پدر ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.