معاون فدراسیون بین المللی دیابت:
هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد


معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه افراد دارای اضافه وزن، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند، گفت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، پنج درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

به گزارش لقمه، 'امیركامران نیكوسخن' در گفتگویی به مناسبت هفته ملی دیابت -20 تا 26 آبان‌ماه- افزود: كودكان و نوجوانان كشور در حال چاق شدن هستند و چاقی یكی از عوامل خطر ابتلا به دیابت به شمار می رود.

وی گفت: افرادی كه یك نفر در خانواده آنان به دیابت مبتلا هستند، مبتلایان به چربی و فشارخون، زنان دارای سابقه دیابت دوران بارداری، زنانی كه نوزاد با بیش از چهار كیلوگرم وزن به دنیا آورده اند و افراد بیش از 30 سال، بیش از سایر اقشار در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

نیكوسخن كه ریاست فدراسیون منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای دیابت را نیز به عهده دارد، ادامه داد: این دسته از افراد حداقل سالی یك بار باید آزمایش های قندخون را انجام دهند.

معاون فدراسیون بین المللی دیابت، شیوه زندگی، تغذیه سالم و فعالیت بدنی را از جمله عوامل مهم در پیشگیری از ابتلا به دیابت برشمرد و افزود: درمان دیابت بدون آموزش، امكان پذیر نیست و رسانه ها و آموزش و پرورش نقش مهمی در این امر ایفا می كنند.

نیكوسخن كه مدیرعامل انجمن دیابت ایران نیز هست، افزود: علاوه بر گروه پزشكی، خود بیمار نیز باید در روند درمانی شركت داشته باشد.

وی ادامه داد: برای ترویج فعالیت بدنی باید زمان زنگ ورزش در مدارس افزایش یابد.

دیابت یا بیماری قند هنگامی به وجود می‌آید كه هورمون انسولین - عامل تنظیم‌كننده قند خون - یا به اندازه كافی در بدن تولید نمی‌شود یا بافت‌های بدن به آن به درستی پاسخ نمی‌دهند؛ در نتیجه سوخت وساز قند در بدن مختل می‌شود و قند خون از حد طبیعی خود بالاتر می‌رود.

 


نقل از :ایرنا

کد: 496 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۵ آبان بازدید: 7047 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
6 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  میوه های مفید برای دندان مصرف پیاز برای جلوگیری از فرسوده شدن دندانها مفید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.