زعفران، سلطان گیاهان که سلطان ندارد


عضو شورای ملی زعفران گفت: زعفران گرانبهاترین گیاه برروی زمین است که در بازار آن دلالان نقشی ندارند و سلطان هم ندارد.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: زعفران که همواره گرانبهاترین گیاه بر روی زمین است که هر گرم آن بیش از 5000 تومان ارزش دارد بیشترین سود آن نصیب کشاورزان می‌شود و دلالان در بازار آن نقش چندانی ایفا نمی‌کنند.

وی افزود: در بعضی از فصل‌ها دلالان متاسفانه ضربات بزرگی را به کشاورزان وارد می‌کنند چرا که با خریدن این محصول در فصل برداشت از کشاورزان و ذخیره سازی و فروش تدریجی آن، در بازار زعفران تعادل را بر هم می‌زنند.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: گرچه به دلیل ثابت بودن قیمت زعفران در بازار داخلی و صادراتی دلالان نمی توانند نقش چندانی ایفا کنند اما اگر بازار سکه و ارز به تعادل برسد آ‌نها پول‌های سرگردان خود را در محصولات کشاورزی گرانبهایی مانند زعفران هزینه می‌کنند.

*تولیدکنندگان طلای سرخ جزو محروم‌ترین کشاورزان

حسینی گفت: علیرغم این که قیمت زعفران بسیار بالاست و همواره رو به افزایش است اما تولیدکنندگان زعفران همواره از محروم‌ترین اقشار کشاورزان هستند چرا که زندگی آن‌ها با تولید یک یا چند کیلوگرم زعفران می‌چرخد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4960 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور بازدید: 2416 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »