زعفران، سلطان گیاهان که سلطان ندارد


عضو شورای ملی زعفران گفت: زعفران گرانبهاترین گیاه برروی زمین است که در بازار آن دلالان نقشی ندارند و سلطان هم ندارد.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: زعفران که همواره گرانبهاترین گیاه بر روی زمین است که هر گرم آن بیش از 5000 تومان ارزش دارد بیشترین سود آن نصیب کشاورزان می‌شود و دلالان در بازار آن نقش چندانی ایفا نمی‌کنند.

وی افزود: در بعضی از فصل‌ها دلالان متاسفانه ضربات بزرگی را به کشاورزان وارد می‌کنند چرا که با خریدن این محصول در فصل برداشت از کشاورزان و ذخیره سازی و فروش تدریجی آن، در بازار زعفران تعادل را بر هم می‌زنند.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: گرچه به دلیل ثابت بودن قیمت زعفران در بازار داخلی و صادراتی دلالان نمی توانند نقش چندانی ایفا کنند اما اگر بازار سکه و ارز به تعادل برسد آ‌نها پول‌های سرگردان خود را در محصولات کشاورزی گرانبهایی مانند زعفران هزینه می‌کنند.

*تولیدکنندگان طلای سرخ جزو محروم‌ترین کشاورزان

حسینی گفت: علیرغم این که قیمت زعفران بسیار بالاست و همواره رو به افزایش است اما تولیدکنندگان زعفران همواره از محروم‌ترین اقشار کشاورزان هستند چرا که زندگی آن‌ها با تولید یک یا چند کیلوگرم زعفران می‌چرخد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4960 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور بازدید: 2406 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .