هشدار وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه و خطر بروز تب مالت


رییس اداره مبارزه با بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه از جمله شیر فله‌ای و خطر بروز تب مالت در مصرف کنندگان هشدار داد.

به گزارش لقمه، دکتر محمدرضا شیرزادی با بیان این که تب مالت بیماری میکروبی است که توسط باکتری‌های بروسلا ایجاد می‌شود، گفت: میکروب این بیماری می‌تواند دام‌ها را مبتلا کند. انسان نیز در صورت تماس با دام آلوده، ذبح دام آلوده و مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه به این بیماری مبتلا می‌شود.

وی بر لزوم مصرف مواد لبنی پاستوریزه جهت جلوگیری از ابتلا به تب مالت تاکید کرد و گفت: لازم است آموزش‌های لازم در رابطه با پرهیز از مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه و عدم تماس با دام آلوده به جامعه ارایه شود. همچنین باید اقدامات کنترل بیماری در دام‌ها توسط سازمان دامپزشکی و نظارت در راستای عدم عرضه مواد لبنی غیرپاستوریزه در بازار توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد.

شیرزادی با بیان اینکه سال گذشته حدود 15 هزار مبتلا به تب مالت در کشور داشتیم، بیشترین موارد بروز این بیماری را مربوط به غرب و شمال غرب کشور دانست و گفت: از آنجا که میزان موارد دامداری در غرب و شمالغرب کشور زیاد است، بروز بیماری تب مالت نیز در این مناطق زیادتر از سایر مناطق است.

وی افزود: موارد مربوط به این بیماری هر سال در شورای تامین استان مطرح می‌شود تا در راستای کنترل بیماری در دام‌ها حمایت‌های لازم از سوی استانداری صورت گیرد. هماهنگی‌های لازم را نیز با سازمان دامپزشکی انجام می‌دهیم تا نظارت‌ها و پیگیری‌هایشان را در استان‌های آلوده به صورتی دقیق‌تر داشته باشند. در این زمینه دائم با مسوولان سازمان دامپزشکی جلسات لازم برگزار می‌شود.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4963 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور بازدید: 2417 ساعت: 11:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »