داروهای افسردگی دیگر خواب‌آور نیست


یک روانپزشک گفت: این باور که درمان افسردگی با داروهای خواب‌آور همراه است و زندگی روزمره را مختل می‌کند مربوط به زمان‌ گذشته است و اکنون داروهای جدید جایگزین آن شده است.

به گزارش لقمه، دکتر مجید صادقی گفت: نوع برخورد با افسردگی درون‌زاد و واکنشی متفاوت است چرا که علت بروز تفاوت زیادی دارد.

وی ادامه داد: در افسردگی از نوع برون‌زاد که به دلیل شرایط نامناسب زندگی و احساس ناکامی در فرد پدید می‌آید، لزومی به درمان دارویی احساس نمی‌شود و با برطرف شدن شرایط نامناسب فرد بهبود پیدا می‌کند.

این روانپزشک در نوع درون‌زاد بیماری افسردگی، درمان پزشکی را توصیه کرد و افزود: این نوع افسردگی با افزایش سطح غلظت هورمون‌های سرتونین در مغز همراه است و به درمان دارویی، بستری در بیمارستان و استفاده از شوک الکترونیکی بنا به تجویز پزشک نیاز است.

وی نسبت به باور عمومی اشتباه در سطح جامعه نسبت به داروهای درمانی بیماری‌های روانی انتقاد کرد و گفت: برای از بین رفتن این باور باید فرهنگ‌سازی شود و به مردم آگاهی داد چرا که بسیاری از داروها دیگر عوارض خواب‌آلودگی و رخوت ندارند و اگر بیمار مشکل کم خوابی نداشته باشد هیچ پزشکی داروی خواب‌آور برای او تجویز نمی‌کند.

صادقی افزود: خواب‌آلودگی از عوارض داروهایی است که پیش از این استفاده می‌شد اما اکنون داروهای جدیدی از گروه SSRI وارد بازار شده که این اثر در آن به حداقل رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4964 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور بازدید: 3218 ساعت: 11:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.