تناسب اندام از این بیماری مهلک پیشگیری می‌کند


یک فیزیوتراپیست با بیان اینکه هدف از انجام نرمش رسیدن به حد مطلوب تناسب جسمی است، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، تناسب اندام موجب کاهش 14 درصدی خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

به گزارش لقمه، فرشته صداقت با اشاره به نقش ورزش در پیشگیری از سرطان گفت: تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که بیشتر ورزش می‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان کولورکتال و ریه هستند. وی در ادامه افزود: مردانی که به طور منظم و روزانه ورزش می‌کنند کمتر از سرطان پروستات می میرند.

این فیزیوتراپیست با بیان اینکه هدف از انجام نرمش رسیدن به حد مطلوب تناسب جسمی است، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده، تناسب اندام موجب کاهش 14 درصدی خطر ابتلا به سرطان و کاهش 23 درصدی مرگ و میر در اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

صداقت خاطرنشان کرد: نتایج پژوهش‌های جدید نمایانگر این است که بیمارانی که چاق نیستند ولی تناسب اندام هم ندارند، بیشتر در معرض افزایش خطر بیماری قلب و عروق و سرطان قرار دارند.

وی همچنین افزود: نرمش نه تنها دارای اثرات سودمند بر مبتلایان به سرطان است، بلکه احتمال رجعت سرطان یا ابتلا به سرطان دیگر را کاهش می دهد.

صداقت تصریح کرد: نتایج مطالعات حاکی از آن است که انسان می تواند با استفاده از تغییرات نسبتا اندک در شیوه زندگی، از احتمال بروز سرطان بکاهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4990 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور بازدید: 2282 ساعت: 4:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!