مواد اولیه: كره یا مارگارین 125 گرم روغن مایع نصف پیمانه ماست دو قاشق غذاخوری پودر شكر یك پیمانه بیكینگپودر یك قاشق چایخوری دارچین یك قاشق مرباخوری آرد به میزان لازم مواد داخل قطاب: سیب سه عدد شكر نصف پیمانه گردوی خردشده نصف پیمانه پودر قند برای تزئین به میزان لازم طرز تهیه خمیر: كره را به همراه روغن مایع مخلوط میكنیم، سپس ماست را اضافه كرده و هر سه را به خوبی هم میزنیم سپس آرد، بیكینگپودر، شكر و دارچین را اضافه میكنیم تا خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم. طرز تهیه قطاب: سیبها را رندهكرده در داخل قابلمه میریزیم و روی آن شكر اضافه میكنیم و با حرارت كم میپزیم تا آب سیب كاملا كشیده شود حرارت را خاموش كرده گردوی خردشده را میافزاییم. از خمیر به اندازه گردو برداشته، مواد آماده شده را وسط آن قرار میدهیم و به صورت قطاب میپیچیم و در فر با 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم، بعد از پخت روی آن را با پودر قند تزئین میكنیم.بازگشت به صفحه نخست