روش تهیه قطاب سیب و دارچین


قطاب سیب و دارچین از شیرینی ها خوشمزه است که حتما باید امتحانکنید.

مواد اولیه:

كره یا مارگارین 125 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
ماست دو قاشق غذاخوری
پودر شكر یك پیمانه
بیكینگ‌پودر یك قاشق چایخوری
دارچین یك قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم


مواد داخل قطاب:

سیب سه عدد
شكر نصف پیمانه
گردوی خردشده نصف پیمانه
پودر قند برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه خمیر:

كره را به همراه روغن مایع مخلوط می‌‌كنیم، سپس ماست را اضافه كرده و هر سه را به خوبی هم می‌‌زنیم سپس آرد، بیكینگ‌پودر، شكر و دارچین را اضافه می‌‌كنیم تا خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می‌‌دهیم.


طرز تهیه قطاب:

سیب‌ها را رنده‌كرده در داخل قابلمه می‌‌ریزیم و روی آن شكر اضافه می‌‌كنیم و با حرارت كم می‌‌پزیم تا آب سیب كاملا كشیده شود حرارت را خاموش كرده گردوی خردشده را می‌‌افزاییم.

از خمیر به اندازه گردو برداشته، مواد آماده شده را وسط آن قرار می‌‌دهیم و به صورت قطاب می‌‌پیچیم و در فر با 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می‌‌دهیم، بعد از پخت روی آن را با پودر قند تزئین می‌‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5006 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور بازدید: 4057 ساعت: 10:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
2 طرز تهیه قطاب در خانه ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر
3 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر
4 روش تهیه شیرینی‌های ایرانی نوروزی+ عکس ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ اسفند
5 شیرینی های یزدی و نامی جهانی ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 در شیرینی‌فروشی حاج خلیفه علی رهبر و شرکا چه می‌گذرد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.