مواد لازم
آب 250 گرم
روعن 75گرم
آرد 300 گرم
پودر بادام 100گرم
شکر 200 گرم
جوز هندی 1/4قاشق چای خوری
هل به میزان دلخواه
طرز تهیه
آب و روعن را روی حرارت می گذاریم آب گرم شود تا حدی که کمی دست بسوزد بعد آرد را اضافه کرده تا خوب بپزد و خمیری کاملا یکدست درست شود.
این خمیر را می گذاریم کمی خنک شود، بعد خمیر را در دست پهن کرده و با قاشق از مواد فوق که با هم مخلوط کردیم، داخل خمیر می گذاریم و آن را می پیچیم و در روعن داع سرخ می کنیم.
وقتی سرد شد در پودر قند می غلتانیم و حالا آماده پذیرایی است.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه