طرز تهیه قطاب در خانه


قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.

مواد لازم

آب  250 گرم

روعن  75گرم

آرد   300 گرم

پودر بادام 100گرم

شکر 200 گرم

جوز هندی 1/4قاشق چای خوری

هل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

آب و روعن را روی حرارت می گذاریم آب گرم شود تا حدی که کمی دست بسوزد بعد آرد را اضافه کرده تا خوب بپزد و خمیری کاملا یکدست درست شود.

این خمیر را می گذاریم کمی خنک شود، بعد خمیر را در دست پهن کرده و با قاشق از مواد فوق که با هم مخلوط کردیم، داخل خمیر می گذاریم و آن را می پیچیم و در روعن داع سرخ می کنیم.

وقتی سرد شد در پودر قند می غلتانیم و حالا آماده پذیرایی است.

 

دستور از فرزانه جوادی



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7406 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر بازدید: 4017 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
2 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر
3 روش تهیه قطاب سیب و دارچین ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
4 روش تهیه شیرینی‌های ایرانی نوروزی+ عکس ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ اسفند
5 شیرینی های یزدی و نامی جهانی ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 در شیرینی‌فروشی حاج خلیفه علی رهبر و شرکا چه می‌گذرد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.