غذاهای غیرمفید کدامند؟


غذای سالم حاوی کلیه املاح، ویتامین و مواد معدنی و آنزیمی است که برای سوخت و ساز پروتئین، کربوهیدرات و چربی لازم است.

به گزارش لقمه، دکتر زولتان در کتاب «نشاط تندرستی» غذاهای غیرمفید را این گونه معرفی می کند: مواد غذایی شامل شیرینی، شکلات، چیپس، غذاهای حاضری صنعتی، بستنی های صنعتی، سوسیس، کلوچه، نان سفید، غلات شیرین شده و غذاهای عمل آوری شده کارخانه ای، جزو مواد غذایی غیرمفید است.

در این نوع مواد غذایی نسبت ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها و الیاف به ارزش کالری بسیار کم یا هیچ است. غذای سالم حاوی کلیه املاح، ویتامین و مواد معدنی و آنزیمی است که برای سوخت و ساز پروتئین، کربوهیدرات و چربی لازم است. مواد غیرمفید نه تنها هیچ ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف آن باعث تخلیه ذخایر مفید بدن می شود و در هنگام هضم شدن، میزان جذب مواد مغذی مانند ویتامین و املاح را در بدن کاهش می دهد.

ایجاد این کمبودها، موجب می شود فرد تمایل زیادی به مصرف مواد خوراکی پیدا کند. اگر این نیاز با مصرف مواد غذایی سالم برطرف نشود، اشتیاق به مصرف غذاهای ناسالم در فرد بروز می کند که با علایم کمبود ویتامین و مواد معدنی همراه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5057 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4487 ساعت: 12:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
کدام ماهی برای سبزی پلو ماهی شب عید مناسب‌تر است؟ شما هم برای انتخاب ماهی شب عیدتان تردید دارید و نمیدانید کدام ماهی را بخریم؟ ما شما را برای خرید ماهی شب عیدتان راهنمایی می کنیم.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.