غذاهای غیرمفید کدامند؟


غذای سالم حاوی کلیه املاح، ویتامین و مواد معدنی و آنزیمی است که برای سوخت و ساز پروتئین، کربوهیدرات و چربی لازم است.

به گزارش لقمه، دکتر زولتان در کتاب «نشاط تندرستی» غذاهای غیرمفید را این گونه معرفی می کند: مواد غذایی شامل شیرینی، شکلات، چیپس، غذاهای حاضری صنعتی، بستنی های صنعتی، سوسیس، کلوچه، نان سفید، غلات شیرین شده و غذاهای عمل آوری شده کارخانه ای، جزو مواد غذایی غیرمفید است.

در این نوع مواد غذایی نسبت ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها و الیاف به ارزش کالری بسیار کم یا هیچ است. غذای سالم حاوی کلیه املاح، ویتامین و مواد معدنی و آنزیمی است که برای سوخت و ساز پروتئین، کربوهیدرات و چربی لازم است. مواد غیرمفید نه تنها هیچ ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف آن باعث تخلیه ذخایر مفید بدن می شود و در هنگام هضم شدن، میزان جذب مواد مغذی مانند ویتامین و املاح را در بدن کاهش می دهد.

ایجاد این کمبودها، موجب می شود فرد تمایل زیادی به مصرف مواد خوراکی پیدا کند. اگر این نیاز با مصرف مواد غذایی سالم برطرف نشود، اشتیاق به مصرف غذاهای ناسالم در فرد بروز می کند که با علایم کمبود ویتامین و مواد معدنی همراه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5057 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4482 ساعت: 12:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.