مواد اولیه:
برنج خیسكرده دو پیمانه
بلغورگندم یك پیمانه
پیازداغ دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمك و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در تابهای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را كنار میگذاریم بعد پیاز داغ را آماده كرده، به آن زردچوبه و نمك اضافه میكنیم و در حدود 5/4 پیمانه آب به آن اضافه میكنیم وقتی كه آبجوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه میكنیم و مانند دمیهای معمولی میگذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمی را دم كنید پس از 40 دقیقه غذا حاضر است كه با ترشی بسیار خوشمزه میشود.
بازگشت به صفحه نخست