برگزاری رویداد ملی پای کار ایران قوی


پایگاه خبری لقمه: فعالین مردمی عرصه اشتغال‌زایی در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر کشور در رویداد ملی پای کار ایران قوی گرد هم می‌آیند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، همایش «ملی پای کار ایران قوی» با شعار خدا در همسایگی ماست بهانه‌ای برای هم‌افزایی گروه‌های مردمی فعال حوزه کارآفرینی و توانمندسازی، با حضور مسولین دولتی و شخصیت‌های ملی عرصه محرومیت‌زدایی و جهادی از جمله دستیار ویژه رئیس جمهور و معاون وزیر کشور، با هدف هم‌افزایی مردم و دولت برای حل مشکلات کشور برگزار خواهد شد.

 
در این رویداد علاوه بر نشست‌ها و جلسات همفکری، از شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی «کاریار» و هفت عنوان کتاب در زمینه اشتغال‌زایی مناطق حاشیه‌ای و محرم نیز رونمایی خواهد شد. در عین حال پوستر‌های اینفوگرافیکی آموزشی مبانی اشتغالزایی در مناطق حاشیه شهر‌ها نیز ارائه خواهد شد.
 
ابراهیم نورمحمدی مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی، حاج عظیم ابراهیم پور فرمانده سابق قرارگاه پیشرفت و آبادانی، سجاد عباسی مسئول میز اشتغال قرارگاه تحول اجتماعی، زینب اختری معاون امور زنان و خانواده وزارت کشور، علی زرودی از بنیانگذاران مجموعه «فرصت پیشرفت ایرانیان» و فعال جهادی، حسین عمادالدین مسئول دبیرخانه شمسا بسیج دانشجویی کشور و پژوهشگر حوزه مسئله محوری، سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهور، حاج حسین یکتا مسئول جمعیت امام رضایی‌ها به ترتیب در این رویداد به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
 
«رویداد ملی «پای کار ایران قوی» فردا (پنج‌شنبه ۵ آبان ماه) از ساعت ۸ تا ۲۰ در محل مجموعه فرهنگی انقلاب اسلامی (سرچشمه) تهران برگزار خواهد شد و شرکت برای عموم علاقه‌مندان در این رویداد ازاد است.
 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14995 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ آبان بازدید: 1089 ساعت: 2:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
7 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
8 ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 رییس سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 برگزیدگان بخش های مختلف دومین جشنواره فیلم سلامت معرفی شدند ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
بدن به چه علت‌ گرسنه می شود؟ موقعیت‌هایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب می‌کند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.