به گزارش لقمه، به توصیه یک متخصص تغذیه، بهتر است هر چند وقت یک بار کله پاچه بخورید زیرا غذایی با انرژی و برخوردار از پروتئین بالا و منبعی مناسب برای تأمین ویتامین B۱۲ مورد نیاز بدن است. مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه کردن برخی از غذاها همچون کله پاچه در وعدههای غذایی موجب بازسازی بافتهای فرسوده بدن میشود. یکی از این غذاها کلهپاچه است و یکی از بهترین قسمتهای کله پاچه نیز زبان گاو و گوسفند. به گفته این متخصص تغذیه، زبان غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد. با این حال، کله پاچه غنی از کلسترول و چربی است که اگرچه انرژی لازم برای بدن را تامین کرده و بسیاری از ویتامینها و پروتئینها را به بدن میرساند اما نباید در خوردن کله پاچه زیادهروی شود زیرا موجب پدیدار شدن انواع بیماریها در انسان میشود. وی افزود: به دلیل آنکه کله پاچه غنی از کلسترول است باید کمتر مصرف شود و در صورت استفاده بیش از حد مسبب رسوب گذاری در رگهای خونی میشود و فرد را دچار گرفتگی قلب و سکته مغزی میکند. کله پاچه باید در وعده صبحانه خورده شود و در وعدههای ناهار و شام باید از آن صرفنظر کرد چرا که موجب پدید آمدن ناراحتیهای معده و همچنین بی خوابی میشود. بازگشت به صفحه نخست