آخرین وضعیت برنج ایرانی و خارجی در بازار+قیمت


با آغاز فصل برداشت، قیمت برنج کاهش می‌یابد که در حال حاضر قیمت برنج نسبت به روزهای اولیه برنج کیلویی هزار تومان کاهش داشته است.

به گزارش لقمه، قاسمعلی حسنی، رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان مطلب بالا اظهار کرد: در حال حاضر هر کیلو برنج درجه یک با قیمت 6200 تا 6500 تومان در سطح عمده فروشی عرضه می شود و این نوع برنج توسط افراد مرفه بیش تر خریداری می‌شود.

او با اشاره به این که برنج وارداتی برای رفع نیاز اقشار مختلف جامعه عرضه می شود تاکید کرد: در جدیدترین بار وارداتی 15 هزار تن برنج آمریکایی به کشور وارد شده که با قیمت مصوب کیلویی 2450 تومان در کنار برنج هندی پرمحصول کیلویی 1700 تومان و برنج تایلندی کیلویی 1950 تومان عرضه می شود.

حسنی ادامه داد: برنج هندی توسط بخش خصوصی نیز وارد می شود که از کیلویی 3200 تومان به فروش می رسد.

هر ساله قیمت برنج بنا بر روزهای سال دچار نوسان می‌شود. افزایش قیمت برنج از زمستان آغاز شده و تا شهریور ماه سال بعد که همزمان با فصل برداشت برنج است ادامه می‌یابد.

قیمت برنج درجه یک برای شالیکاران کیلویی 6000 تا 6100 تومان تمام می شود که با هزینه بسته بندی و حمل و نقل به کیلویی 6300 تومان می‌رسد.

برنج کاران برنج درجه یک شمال را کیلویی 6800 تا 7500 تومان در تهران به فروش می رسانند که قیمت خرده فروشی توسط مغازه داران سطح شهر کیلویی 8500 تا 8800 تومان است.

دلیل تخفیف کم روغن در نمایشگاه های پاییزه

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره تخفیف کم روغن در نمایشگاه های پاییزه بیان کرد: تفاوت قیمت روغن از در کارخانه تا فروشگاه عرضه هفت درصد است که این امر به دلیل عدم افزایش قیمت بنابر مشکلات تامین مواد اولیه است.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: سود قانونی عمده فروشی مواد غذایی سه درصد و خرده فروشی آن 12 درصد است.

عرضه کره با قیمت مصوب

وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر کمبود کره در برخی مناطق تهران گفت: در چند وقت گذشته که مشکلات خاصی برای گشایش ارزی به وجود آمده بود کارخانه‌ها با کمبود تولید مواجه شده بودند اما در حال حاضر کره با قیمت مصوب در حال پخش و عرضه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5105 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 2584 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
3 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
4 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
5 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
6 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
7 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
10 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
11 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....