قول مساعد معاون رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات چایکاران


رییس سازمان چای گفت: بیش از 25 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران باقی مانده که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور در جلسه‌ای با استاندار گیلان و نمایندگان چایکاران برای حل مشکلات چایکاران در آینده نزدیک وعده داده‌ است.

به گزارش لقمه، علی محرر اظهار کرد: هفته گذشته معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور ‌در جلسه‌ای با حضور استاندار گیلان و نمایندگان چایکاران اعلام کرد که مشکلات چایکاران و مطالبات آن‌ها در جلسات آینده که با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان چای برگزار می‌شود حل خواهد شد.

وی افزود: تاکنون 77 هزار و 393 تن برگ سبز چای از استان‌های شمالی کشور خریداری شده که 6347 تن آن به بخش خصوصی اختصاص دارد و چایکاران از این طریق حدود پنج میلیون تومان به صورت روزانه دریافت کرده‌اند.

رییس سازمان چای ادامه داد: 45 درصد از برگ سبز چای خریداری شده از سوی بخش خصوصی درجه یک بود که کیلویی 1200 تومان و 55 درصد دیگر نیز چای درجه دو بود و کیلویی 650 تومان خریده شده است.

محرر گفت: میزان خرید تضمینی چای حدود 71 هزار تن بوده که 44 درصد آن چای درجه یک و 56 درصد دیگر نیز چای درجه دو است.

به گفته وی بهای برگ سبز خریداری شده تاکنون بیش از 63 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است که تاکنون بخش خصوصی و دولتی 38 میلیارد تومان به چایکاران پرداخت کرده‌اند و مابقی آن نیز با هماهنگی مسئولان اقتصادی دولت و تامین نقدینگی پرداخت خواهد شد.

رییس سازمان چای با بیان این‌که در شهریور ماه سال گذشته حدود 15 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده بود، اظهار کرد: گرچه نرخ خرید تضمینی چای نسبت به سال گذشته افزایش یافته اما میزان مطالبات چایکاران نسبت به سال قبل کاهش یافته که نشان می‌دهد روند پرداخت بهای برگ سبز نیز بهبود پیدا کرده است.

محرر پیش بینی کرد: میزان برداشت برگ سبز چای در سال جاری که تا پایان مهر ماه ادامه دارد از مرز 100 هزار تن بگذرد.

وی اعلام کرد: تاکنون 17 هزار و 414 تن چای خشک در کارخانه‌ها تولید شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5106 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 2445 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
10 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
11 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.