داوری ششمین مسابقه عکاسی سفره‌های افطاری برگزار می‌شود


داوری ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری در روز 3 مهرماه انجام و نتایج آن 5 مهرماه اعلام می‌شود.

به گزارش دبیرخانه‌ی دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری با آغاز ماه مبارک رمضان در دو بخش آزاد (افطار به معنای عام کلمه) و ویژه (کودک در آیین افطار) اعلام شد. آخرین مهلت ارسال عکس در فراخوان 31 مرداد ماه 1392 اعلام شد که در پایان این مهلت، در این دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری، 700 عکس از بیش از 100 عکاس به دبیرخانه مسابقات ارسال شده است که در عکس‌های ارسالی این دوره نگاه متفاوت و حرفه‌ای‌تری نسبت به دوره‌های پیش حاکم است.

بر اساس اعلام دبیرخانه، در روز چهارشنبه 3 مهرماه 1392 داوری آثار انجام می شود و روز 5 مهرماه نیز نتایج داوری‌ها از طریق رسانه های جمعی اعلام خواهد شد.

این دوره مسابقات نیز به دبیری محمدصالح حجت الاسلامی برگزار می شود و اعضای هیات انتخاب و داوری این دوره مسابقه عبارتند از: محمد مهدی رحیمیان (عضو شورای سیاست گذاری و رییس هیات داوران مسابقه)، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل بردبار و منصوره معتمدی.

ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری، توسط سایت لقمه (www.loghme.com) در بخش خصوصی اجرا می شود و البته در این دوره از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان تنها حامی مالی برخوردار است.

جایزه نفر اول بخش عمومی مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات، نفر دوم بخش عمومی مبلغ 10 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات، نفر سوم بخش عمومی مبلغ 5 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات و نفر برتر بخش ویژه: مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات است. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5147 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور بازدید: 3697 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.