داوری ششمین مسابقه عکاسی سفره‌های افطاری برگزار می‌شود


داوری ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری در روز 3 مهرماه انجام و نتایج آن 5 مهرماه اعلام می‌شود.

به گزارش دبیرخانه‌ی دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری با آغاز ماه مبارک رمضان در دو بخش آزاد (افطار به معنای عام کلمه) و ویژه (کودک در آیین افطار) اعلام شد. آخرین مهلت ارسال عکس در فراخوان 31 مرداد ماه 1392 اعلام شد که در پایان این مهلت، در این دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری، 700 عکس از بیش از 100 عکاس به دبیرخانه مسابقات ارسال شده است که در عکس‌های ارسالی این دوره نگاه متفاوت و حرفه‌ای‌تری نسبت به دوره‌های پیش حاکم است.

بر اساس اعلام دبیرخانه، در روز چهارشنبه 3 مهرماه 1392 داوری آثار انجام می شود و روز 5 مهرماه نیز نتایج داوری‌ها از طریق رسانه های جمعی اعلام خواهد شد.

این دوره مسابقات نیز به دبیری محمدصالح حجت الاسلامی برگزار می شود و اعضای هیات انتخاب و داوری این دوره مسابقه عبارتند از: محمد مهدی رحیمیان (عضو شورای سیاست گذاری و رییس هیات داوران مسابقه)، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل بردبار و منصوره معتمدی.

ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری، توسط سایت لقمه (www.loghme.com) در بخش خصوصی اجرا می شود و البته در این دوره از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان تنها حامی مالی برخوردار است.

جایزه نفر اول بخش عمومی مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات، نفر دوم بخش عمومی مبلغ 10 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات، نفر سوم بخش عمومی مبلغ 5 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات و نفر برتر بخش ویژه: مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات است. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5147 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور بازدید: 3592 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.