مواد اولیه:
ماهی بیاستخوان یا قزلآلا فیله شده یك كیلوگرم
پودر سوخاری دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
زعفران ساییده وحل شده 1/4پیمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ماهیها را پس از پاك كردن و شستن به قطعات كوچك خرد كرده یا از وسط به دو نیم تقسیم میكنیم. نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و زعفران را مخلوط كرده ماهیها را در این سس میغلتانیم. سپس در پودر سوخاری میزنیم و در روغن با حرارت كم دو طرف آنها را سرخ میكنیم. در صورت تمایل میتوانید با پوره سیبزمینی، پوره اسفناج، حلقههای خیارشور، گوجهفرنگی، هویج پخته و جعفری اطراف شنیسل را تزیین كنید.