روش تهیه شنیسل ماهی


برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، می توانید آن را سوخاری کنید.

مواد اولیه:

    ماهی بی‌استخوان یا قزل‌آلا فیله شده یك كیلوگرم
    پودر سوخاری دو پیمانه
    تخم‌مرغ دو عدد
    زعفران ساییده وحل شده 1/4پیمانه
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ماهی‌ها را پس از پاك كردن و شستن به قطعات كوچك خرد كرده یا از وسط به دو نیم تقسیم می‌كنیم. نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط كرده ماهی‌ها را در این سس می‌غلتانیم. سپس در پودر سوخاری می‌زنیم و در روغن با حرارت كم دو طرف آنها را سرخ می‌كنیم. در صورت تمایل می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، پوره اسفناج، حلقه‌های خیارشور، گوجه‌فرنگی، هویج پخته و جعفری اطراف شنیسل را تزیین كنید.




کد: 5178 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 4371 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت