به گزارش لقمه، قرار است سیب همان سیب طبیعی، خام و سالم باشد و ما مخلفات دیگر به آن اضافه کنیم تا طعمی متفاوت به وجود بیاوریم. 1. سیب کاراملی برای درست کردن این سیب، 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. 2. سیب کاراملی با آبنبات دارچینی سیب کاراملی آماده شده را به طور کامل داخل آب نبات های قرمز دارچینی فرو کنید تا آبنبات ها به بخش پایین سیب بچسبند. 3. سیب کاراملی با بادام زمینی یا مغزهای طبیعیسیب کاراملی آماده شده را تا نصف داخل بادام زمینی های شور یا عسلاندود فرو کنید تا به بخش پایین سیب بچسبند. 4. سیب کاراملی با روکش شکلات سفیدشکلات سفید را آب و روی سیب کاراملی آماده شده بریزید. 5. سیب کاراملی با موز و کره سیب کاراملی آماده شده را داخل موزهای خشک شده فرو کنید و کمی کره بادام زمینی روی آن بپاشید. 6. سیب کاراملی با روکش شکلات شکلات تلخ را با کمی شیر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس سیب کاراملی را داخل آن فرو کنید. 7. سیب کاراملی با گردو و نارگیل نارگیل را ورقه کنید و کمی تفت دهید. سپس گردو را خرد کنید و تفت دهید. در آخر سیب کاراملی را داخل این مخلوط فرو کنید. 8. سیب کاراملی با ادویه سیب پودر چیلی و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی سیب کاراملی تهیه شده بپاشید. 9. سیب کاراملی با تافی ویفر و شکلات تافی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید. 10. سیب کاراملی با کنجد عسلی یک تخته باریک کنجد عسلی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید و لابه لای آنها نیز اسمارتیزهای ریز بپاشید تا خوش طعم تر و زیباتر شوند. 11. سیب کاراملی با پوست پرتقال پوست پرتقال را رنده کنید و در عسل بغلتانید سپس روی کارامل سیب بریزید.بازگشت به صفحه نخست