روش تهیه انواع سیب کاراملی


سیب میوه بهشتی و سرشار از انواع ویتامین ها است. از این میوه که در رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارد، در بسیاری از خوراک ها استفاده می کنند. اما ما در اینجا قصد پختن سیب را نداریم.

به گزارش لقمه، قرار است سیب همان سیب طبیعی، خام و سالم باشد و ما مخلفات دیگر به آن اضافه کنیم تا طعمی متفاوت به وجود بیاوریم.



1. سیب کاراملی

برای درست کردن این سیب، 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد.




2. سیب کاراملی با آب‌نبات دارچینی

سیب کاراملی آماده شده را به طور کامل داخل آب نبات های قرمز دارچینی فرو کنید تا آب‌نبات ها به بخش پایین سیب بچسبند.




3. سیب کاراملی با بادام زمینی یا مغزهای طبیعی

سیب کاراملی آماده شده را تا نصف داخل بادام زمینی های شور یا عسل‌اندود فرو کنید تا به بخش پایین سیب بچسبند.



4. سیب کاراملی با روکش شکلات سفید

شکلات سفید را آب و روی سیب کاراملی آماده شده بریزید.



5. سیب کاراملی با موز و کره

سیب کاراملی آماده شده را داخل موزهای خشک شده فرو کنید و کمی کره بادام زمینی روی آن بپاشید.




6. سیب کاراملی با روکش شکلات

شکلات تلخ را با کمی شیر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس سیب کاراملی را داخل آن فرو کنید.



7. سیب کاراملی با گردو و نارگیل

نارگیل را ورقه کنید و کمی تفت دهید. سپس گردو را خرد کنید و تفت دهید. در آخر سیب کاراملی را داخل این مخلوط فرو کنید.



8. سیب کاراملی با ادویه سیب

پودر چیلی و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی سیب کاراملی تهیه شده بپاشید. 





9. سیب کاراملی با تافی

ویفر و شکلات تافی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید.



10. سیب کاراملی با کنجد عسلی

یک تخته باریک کنجد عسلی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید و لابه لای آنها نیز اسمارتیزهای ریز بپاشید تا خوش طعم تر و زیباتر شوند.



11. سیب کاراملی با پوست پرتقال

پوست پرتقال را رنده کنید و در عسل بغلتانید سپس روی کارامل سیب بریزید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5199 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 4710 ساعت: 3:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و جدید‌ترین ضدآفتاب خوراکی

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.