توصیه‌هایی برای مصرف دارو در دوران بارداری


در دوران بارداری احتیاط در خصوص مصرف انواع داروها حتی داروهایی که به تجویز پزشک نیازی ندارند، اهمیت بسیاری داشته و ضروری است.

به گزارش لقمه، آکادمی پزشکان خانواده آمریکا رعایت دستورالعمل‌های ذیل را قبل از مصرف هر نوع دارویی به زنان باردار توصیه می‌کند:

- قبل از مصرف هر دارو، مکمل‌های ویتامین یا داروهای بدون نسخه با پزشک خود مشورت کنید.

- با پزشک خود در خصوص منع مصرف هر نوع دارویی در سه ماهه اول بارداری مشورت کنید.

- کپسول تیلنول معمولا انتخاب مناسبی برای رهایی از درد است اما پیش از مصرف آن حتما با پزشک خود مشورت کرده و از مصرف آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن خودداری کنید.

- از مصرف داروهای بسیار قوی یا داروهایی که اثرات طولانی مدت دارند، اجتناب کنید.

- از مصرف داروهای ترکیبی نیز خودداری کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5232 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 3342 ساعت: 3:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
2 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 مواد غذایی سرشار از کلسیم برای کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ آبان
4 افزایش بیماری‌های قلبی با مصرف داروهای گیاهی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 داروها و مکمل‌های لاغری غیرمجاز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 رفع کم خونی از طریق تغذیه مناسب ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
7 از صرف خودسرانه مکمل‌های کلسیم خوداری کنید ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
8 پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
9 ویتامین B5 را فراموش نکنید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر
10 آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
11 پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»