برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل


مدیر جهاد کشاورزی آمل از برداشت مکانیزه برنج در سطح بالغ بر 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، سیدمرتضی امینی اظهار کرد: حدود 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل (90 درصد) به صورت مکانیزه برداشت شده و مابقی به صورت سنتی برداشت شده است.

وی با بیان اینکه بالغ بر 38 هزار و 790 هکتار از اراضی شالیزاری آمل معادل 99.6 درصد برداشت شد، گفت: 21 هزار و 928 هکتار آن به ارقام محلی با متوسط عملکرد 4850 کیلوگرم در هکتار و تولید بیش از 106 هزار و 350 تن اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی آمل، ادامه داد: مجموع تولید محصول برنج ارقام پر محصول این شهرستان در سال جاری بالغ بر 131 هزار و 523 تن با میانگین عملکرد 7800 کیلوگرم در هکتار بوده است.

امینی یادآور شد: در مجموع در سال جاری بالغ بر 237 هزار و 873 تن شلتوک با ضریب تبدیل 60 درصد و تولید برنج سفید مقدار 142 هزار و 723 تن در آمل حاصل شده است.

وی میزان کشت مجدد (دوباره نشاء) برنج آمل در سال جاری را در سطح 8120 هکتار و پرورش رتون را در سطح 16 هزار هکتار اعلام کرد و از اجرای عملیات مبارزه شیمیایی علیه آفت کرم ساقه‌خوار برنج در نسل اول در سطح 5750 هکتار، مبارزه بیولوژیک نسل اول و دوم در سطح 9147 هکتار، مبارزه علیه بیماری بلاست برگ در سطح 17 هزار هکتار و مبارزه با بلاست خوشه در سطح 14 هزار و 500 هکتار خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل اظهار کرد: سطح نشاء مکانیزه این شهرستان در سال جاری بالغ بر 8938 هکتار بوده که نسبت به سال قبل 35 درصد افزایش داشته و سطح بیمه نیز با رشد 34 درصدی به 8100 هکتار رسید.

امینی ظهور اولین خوشه برنج را در تاریخ 16 خرداد ماه سالجاری و اولین برداشت برنج و آغاز اولین نشاء مجدد را در 19 تیرماه امسال و ظهور اولین خوشه رتون را در تاریخ دوم مردادماه امسال اعلام کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5288 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 3622 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
4 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
5 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
7 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
8 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
9 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
10 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
11 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.