چگونه از مسموم شدن غذای کودک جلوگیری کنیم؟


سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان به دلیل آن که هنوز به لحاظ رشدی کامل نشده در برابر مسمومیت و بیماری‌های ناشی از غذاهای آلوده بسیار آسیب‌پذیرتر از بزرگسالان است.

به گزارش لقمه، متخصصان اطفال همواره به والدین توصیه می‌کنند که قبل از غذا دادن به کودک حتما دست‌های خود را با آب و صابون بشویند.

سایت هلث دی نیوز در مقاله‌ای در این رابطه منتشر کرد که والدین یا پرستارانی که مسئولیت نگهداری از کودکان و خردسالان را برعهده دارند لازم است برای جلوگیری از مسموم شدن مواد خوراکی علاوه بر رعایت بهداشت فردی حتما به توصیه‌های زیر عمل کنند:

- پیش از آماده کردن غذا یا خوراندن آن به کودک، دست‌های خود را به دقت بشویید.

- تنها مقدار مناسبی از غذا را داخل ظرف مخصوص کودک بریزید و از گذاشتن ظرف اصلی در مقابل کودک خودداری کنید.

- برای غذا دادن به کودکتان از قاشق جداگانه استفاده کنید و هرگز از قاشق مشترک با فرد دیگر حتی خودتان برای غذا دادن به کودک استفاده نکنید.

- از گذاشتن غذای کودک در محیط اتاق برای مدت بیش از دو ساعت خودداری کنید.

- از گذاشتن غذا در داخل یخچال و در ظروف بدون درب برای مدت بیش از سه روز خودداری کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5291 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 2090 ساعت: 11:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
7 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
11 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت