به گزارش لقمه، متخصصان اطفال همواره به والدین توصیه میکنند که قبل از غذا دادن به کودک حتما دستهای خود را با آب و صابون بشویند. سایت هلث دی نیوز در مقالهای در این رابطه منتشر کرد که والدین یا پرستارانی که مسئولیت نگهداری از کودکان و خردسالان را برعهده دارند لازم است برای جلوگیری از مسموم شدن مواد خوراکی علاوه بر رعایت بهداشت فردی حتما به توصیههای زیر عمل کنند: - پیش از آماده کردن غذا یا خوراندن آن به کودک، دستهای خود را به دقت بشویید. - تنها مقدار مناسبی از غذا را داخل ظرف مخصوص کودک بریزید و از گذاشتن ظرف اصلی در مقابل کودک خودداری کنید. - برای غذا دادن به کودکتان از قاشق جداگانه استفاده کنید و هرگز از قاشق مشترک با فرد دیگر حتی خودتان برای غذا دادن به کودک استفاده نکنید. - از گذاشتن غذای کودک در محیط اتاق برای مدت بیش از دو ساعت خودداری کنید. - از گذاشتن غذا در داخل یخچال و در ظروف بدون درب برای مدت بیش از سه روز خودداری کنید. بازگشت به صفحه نخست