شیر فله‌ای غیر پاستوریزه با مجوز وزارت بهداشت عرضه می‌شود


معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی گفت: عرضه فله‌ای شیر که از سال‌ها پیش تاکنون در کشور رواج داشته است با مجوز وزارت بهداشت صورت می گیرد اما سازمان دامپزشکی به دنبال راهی جایگزین و بهداشتی برای مصرف سنتی شیر است.

به گزارش لقمه، محسن مشکات که در حاشیه مراسم روز جهانی تخم مرغ سخن می‌گفت‌، اظهار کرد: شیری که خارج از سیستم کارخانه‌ها در کشور به صورت غیرپاستوریزه توزیع و مصرف می‌شود از گذشته در کشور رایج بوده و مجوزی از سازمان دامپزشکی ندارد.

وی افزود: ماست بندی‌ها و مراکزی که شیر فله‌ای و دیگر فرآورده‌های لبنی به صورت غیر پاستوریزه در کشور عرضه می‌کنند از وزارت بهداشت مجوز دارند درحالی که سازمان دامپزشکی هیچ مجوزی به آن‌ها نداده و آن را تایید نمی‌کند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی تاکید کرد: در کنار این عرضه غیرمجاز سازمان دامپزشکی برای معرفی و ترویج روشی جایگزین دستورالعمل عرضه فله‌ای شیر خام را ابلاغ کرد تا بتواند با نظارت کامل خود را شیر فله‌ای سالم را به دست مصرف کننده برساند.

مشکات ادامه داد: آنچه که تاکنون رواج داشته و مردم شیر فله‌ای و دیگر فرآورده‌های لبنی را به صورت سنتی از مراکز متعدد در سطح شهرها تهیه می‌کردند از نظر بهداشتی مورد تایید سازمان دامپزشکی نیست.

وی گفت: سازمان دامپزشکی که نمی‌تواند در این زمینه با همه مراکز موجود برخورد کند در نظر دارد تا مانند اجرای دیگر طرح‌ها از جمله عرضه گوشت قرمز در بسته بندی‌های مورد تایید سازمان و غیره طرح عرضه فله‌ای شیر خام سالم را به جای روش رایج در گذشته که بهداشتی هم نبود، به مردم معرفی کند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی اظهار کرد: گرچه سازمان دامپزشکی تاکنون به هیچ واحدی برای عرضه شیر فله‌ای مجوز نداده است اما در آینده مراکز و گاوداری‌هایی که دارای شرایط بهداشتی و استانداردهای مورد تایید سازمان دامپزشکی باشند می‌توانند با دریافت مجوز از این سازمان شیر فله‌ای را تحت نظارت کامل سازمان دامپزشکی عرضه کنند.

** اعلام نتایج پایش باقیمانده‌های شیمیایی در محصولات دامی تا پایان سال

مشکات گفت: سازمان دامپزشکی از سال‌های گذشته طرح پایش باقیمانده‌های شیمیایی و فلزات سنگین را در محصولات و فرآورده‌های دامی آغاز کرده است که امسال نیز این بررسی روی محصولات مختلفی از جمله مرغ، تخم مرغ، شیر، گوشت، عسل، ماهی و ... انجام می‌شود که به نظر می رسد تا پایان امسال نتایج آن اعلام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5311 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2746 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از اضافه وزن جلوگیری کنیم؟ حتی یک جست‌وخیز ساده، دویدن یا طناب زدن هم می‌تواند خوب و مفید باشد. برای داشتن فعالیت بیشتر، به جای آسانسور از پله استفاده کنید یا قسمتی از مسیر خانه تا مدرسه یا محل کار را پیاده طی کنید.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.