شیر فله‌ای غیر پاستوریزه با مجوز وزارت بهداشت عرضه می‌شود


معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی گفت: عرضه فله‌ای شیر که از سال‌ها پیش تاکنون در کشور رواج داشته است با مجوز وزارت بهداشت صورت می گیرد اما سازمان دامپزشکی به دنبال راهی جایگزین و بهداشتی برای مصرف سنتی شیر است.

به گزارش لقمه، محسن مشکات که در حاشیه مراسم روز جهانی تخم مرغ سخن می‌گفت‌، اظهار کرد: شیری که خارج از سیستم کارخانه‌ها در کشور به صورت غیرپاستوریزه توزیع و مصرف می‌شود از گذشته در کشور رایج بوده و مجوزی از سازمان دامپزشکی ندارد.

وی افزود: ماست بندی‌ها و مراکزی که شیر فله‌ای و دیگر فرآورده‌های لبنی به صورت غیر پاستوریزه در کشور عرضه می‌کنند از وزارت بهداشت مجوز دارند درحالی که سازمان دامپزشکی هیچ مجوزی به آن‌ها نداده و آن را تایید نمی‌کند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی تاکید کرد: در کنار این عرضه غیرمجاز سازمان دامپزشکی برای معرفی و ترویج روشی جایگزین دستورالعمل عرضه فله‌ای شیر خام را ابلاغ کرد تا بتواند با نظارت کامل خود را شیر فله‌ای سالم را به دست مصرف کننده برساند.

مشکات ادامه داد: آنچه که تاکنون رواج داشته و مردم شیر فله‌ای و دیگر فرآورده‌های لبنی را به صورت سنتی از مراکز متعدد در سطح شهرها تهیه می‌کردند از نظر بهداشتی مورد تایید سازمان دامپزشکی نیست.

وی گفت: سازمان دامپزشکی که نمی‌تواند در این زمینه با همه مراکز موجود برخورد کند در نظر دارد تا مانند اجرای دیگر طرح‌ها از جمله عرضه گوشت قرمز در بسته بندی‌های مورد تایید سازمان و غیره طرح عرضه فله‌ای شیر خام سالم را به جای روش رایج در گذشته که بهداشتی هم نبود، به مردم معرفی کند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی اظهار کرد: گرچه سازمان دامپزشکی تاکنون به هیچ واحدی برای عرضه شیر فله‌ای مجوز نداده است اما در آینده مراکز و گاوداری‌هایی که دارای شرایط بهداشتی و استانداردهای مورد تایید سازمان دامپزشکی باشند می‌توانند با دریافت مجوز از این سازمان شیر فله‌ای را تحت نظارت کامل سازمان دامپزشکی عرضه کنند.

** اعلام نتایج پایش باقیمانده‌های شیمیایی در محصولات دامی تا پایان سال

مشکات گفت: سازمان دامپزشکی از سال‌های گذشته طرح پایش باقیمانده‌های شیمیایی و فلزات سنگین را در محصولات و فرآورده‌های دامی آغاز کرده است که امسال نیز این بررسی روی محصولات مختلفی از جمله مرغ، تخم مرغ، شیر، گوشت، عسل، ماهی و ... انجام می‌شود که به نظر می رسد تا پایان امسال نتایج آن اعلام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5311 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2879 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت