قیمت خرید تضیمنی گندم در سال آینده 30درصد افزایش می‌یابد


مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اعلام قیمت خرید تضمینی گندم در سال آینده، گفت: قیمت برای خرید گندم در سال آینده 1050 تومان اعلام شده که افزایش بیش از 30 درصدی نسبت به قیمت امسال نشان می‌دهد.

به گزارش لقمه، رسول منصوری با بیان این مطلب، اظهار کرد: با افزایش نرخ خرید تضمینی گندم رغبت کشاورزان به کاشت گندم در استان وجود دارد.

وی تصریح‌کرد: بیش از 80 درصد گندم خریداری شده کشور در سال‌جاری توسط 10 استان انجام شده و استان زنجان با خرید فعلی بیش از 169 هزار تن گندم به لحاظ کیفی جزو 10 استانی است که بیشترین مقدار گندم را خریداری کرده است.

منصوری با اشاره به این‌که مقدار گندم خریداری شده نسبت به سال گذشته رشد بیش از 15 برابر داشته است، گفت: این مقدار در مقایسه با سایر مناطق کشور به لحاظ دیم بودن و مقدار اراضی زیر کشت گندم در استان، ایده‌آل است.

منصوری با بیان این‌که بیشتر استان‌های کشور به لحاظ جغرافیایی نمی‌توانند گندم مورد نیاز خود را تولید کنند، از برنامه کلی تأمین گندم کشور توسط استان‌های برخوردار خبر داد و گفت: در این راستا گندم مازاد زنجان به استان‌های همجوار همچون قزوین، گیلان، مازندران و قم در حال ترانزیت است.

این مقام مسئول به پرداخت 100 درصدی مطالبات کشاورزان اشاره کرد و گفت: تاکنون 137 میلیارد تومان از بهای گندم کشاورزان به همراه مابه التفاوت قیمت گندم واریز شده و در روزهای باقیمانده وجوه گندم تحویلی به روز پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به خرید بیش از 70 هزار تن گندم توسط بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: از این مقدار 44 هزار تن توسط شرکت مینوی خرمدره، 10 هزار تن توسط کارخانجات آرد سازی و 15 هزار تن گندم بذری خریداری شده است، بنابراین کل گندم خریداری شده استان نزدیک به آمار پیش‌بینی شده سازمان جهاد کشاورزی در خصوص تولید گندم سال‌جاری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5314 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر بازدید: 1937 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
10 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
11 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»