قیمت خرید تضیمنی گندم در سال آینده 30درصد افزایش می‌یابد


مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اعلام قیمت خرید تضمینی گندم در سال آینده، گفت: قیمت برای خرید گندم در سال آینده 1050 تومان اعلام شده که افزایش بیش از 30 درصدی نسبت به قیمت امسال نشان می‌دهد.

به گزارش لقمه، رسول منصوری با بیان این مطلب، اظهار کرد: با افزایش نرخ خرید تضمینی گندم رغبت کشاورزان به کاشت گندم در استان وجود دارد.

وی تصریح‌کرد: بیش از 80 درصد گندم خریداری شده کشور در سال‌جاری توسط 10 استان انجام شده و استان زنجان با خرید فعلی بیش از 169 هزار تن گندم به لحاظ کیفی جزو 10 استانی است که بیشترین مقدار گندم را خریداری کرده است.

منصوری با اشاره به این‌که مقدار گندم خریداری شده نسبت به سال گذشته رشد بیش از 15 برابر داشته است، گفت: این مقدار در مقایسه با سایر مناطق کشور به لحاظ دیم بودن و مقدار اراضی زیر کشت گندم در استان، ایده‌آل است.

منصوری با بیان این‌که بیشتر استان‌های کشور به لحاظ جغرافیایی نمی‌توانند گندم مورد نیاز خود را تولید کنند، از برنامه کلی تأمین گندم کشور توسط استان‌های برخوردار خبر داد و گفت: در این راستا گندم مازاد زنجان به استان‌های همجوار همچون قزوین، گیلان، مازندران و قم در حال ترانزیت است.

این مقام مسئول به پرداخت 100 درصدی مطالبات کشاورزان اشاره کرد و گفت: تاکنون 137 میلیارد تومان از بهای گندم کشاورزان به همراه مابه التفاوت قیمت گندم واریز شده و در روزهای باقیمانده وجوه گندم تحویلی به روز پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به خرید بیش از 70 هزار تن گندم توسط بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: از این مقدار 44 هزار تن توسط شرکت مینوی خرمدره، 10 هزار تن توسط کارخانجات آرد سازی و 15 هزار تن گندم بذری خریداری شده است، بنابراین کل گندم خریداری شده استان نزدیک به آمار پیش‌بینی شده سازمان جهاد کشاورزی در خصوص تولید گندم سال‌جاری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5314 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر بازدید: 1999 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
5 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.