به گزارش لقمه، در این جا چند مورد از این غذاها اشاره شده تا شما نیز بتوانید از آنها استفاده بهینه كنید.1. سبزیجاتریشهای ذخیرهكردن سبزیجات ریشهای پخته شده را در یك ظرفِ پلاستیكی دردار قرار دهید، ظرف را پُر نكنید تا سبزیجات خمیر نشوند. قبل از گذاشتن درِ ظرف، بگذارید سبزیجات كاملاً خنك شوند. میتوانید آنها را به مدت یك تا دو روز در یخچال نگه داری كنید. این نوع سبزیجات را به غذاهای دیگر اضافه و میل كنید. • سبزیجاتتنوری: سبزیجات را در یك ظرف نسوز بهصورت لایهلایه بچینید. در ظرفی دیگر 200 گرم ماست، یك عدد تخممرغ و 2/1 پیمانه پنیر چدار رنده شده را مخلوط كنید، سپس هم بزنید و روی سبزیجات بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزد و طلایی رنگ شود. • سس پاستا: سبزیجات خرد شده را به سس گوجهفرنگی در حال جوش اضافه كرده، هم بزنید تا كاملاً پخته شوند، سپس پاستا را به آن اضافه كنید. • املت: مقداری كره در تابهای مناسب روی حرارت ملایم ذوب كنید. سه تا چهار عدد تخممرغ زده شده را در تابه ریخته و به مدت یك تا دو دقیقه بگذارید بپزد، سپس سبزیجات را اضافه كنید و روی آن مقداری پنیر چدار بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم كردهاید، قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود. • سس بولونیز: سس گوجهفرنگی و گوشت گاو چرخ شده را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس سبزیجات خرد شده را به آن اضافه كرده، هم بزنید و به همراه پاستا سرو كنید. 2. سبزیجات برگسبز (مانند كاهو و كلم) ذخیرهكردن آنها را در یك ظرف پلاستیكی دردار قرار دهید، قبل از بستن درِ آن، بگذارید تا كاملاً خنك شوند. این سبزیجات را به مدت یك تا دو روز میتوانید در یخچال نگه داری كنید، اگر بیشتر از این مدت در یخچال بمانند تازگی خود را از دست میدهند. این سبزیجات قابلیت فریز كردن را ندارند. این نوع سبزیجات را میتوان در غذاهای زیر استفاده كرد: • سوپ: این سبزیجات را قبل از پوره كردن سوپ در دقایق پایانی پخت به آن بیفزایید. • تست پنیری: سبزیجات را پوره كرده، به پنیر چدار افزوده و مخلوط كنید. سپس مخلوط را روی یك نان تست قرار دهید و زیر گریل داغ بگذارید تا پنیر ذوب شود. • كاسرول گوشت یا مرغ: سبزیجات را به كاسرول گوشت گوسفند یا مرغ در 15 دقیقه آخر پخت اضافه كنید و هم بزنید (دستور كاسرول در مجله شمار 39، صفحه 24 آموزش داده شده است.) • برگر سبزیجات: سبزیجات را ریزریز خرد كرده و به برگر سبزیجات قبل از سرخ كردن اضافه نمایید. میتوانید این سبزیجات را در تابهای مناسب با مقداری روغن زیتون گرم كنید، سپس مقداری آبلیمو، روغنزیتون و فلفل سیاه به آن اضافه و زیرورو كنید و با نكتههای نان تست خرد شده مخلوط و سرو كنید. (دستور كاری برگر سبزیجات در مجله 37، صفحه 57 آموزش داده شده است.) پوره ذخیرهكردن باقیمانده پوره را با قاشق در یك ظرفِ دردار بریزید. هر چه ظرف گودتر باشد، پوره سریعترخنك میشود. زمانی كه كاملاً خنك شد، درِ ظرف را بسته و آن را در یخچال قرار دهید. پوره را میتوانید بهمدت یك الی دو روز در یخچال نگه دارید. اگر پوره به مدت طولانی در یخچال بماند سفت می شود. همچنین میتوانید آن را حداكثر بهمدت یك ماه در فریزر نگهداری كنید؛ زیرا بیشتر از این زمان، پوره آبكی و غیر قابل استفاده میشود. • كیك ماهی: پوره را با سالمونِ پخته و خردشده و كمی نخودفرنگی مخلوط كنید. سپس یك قاشق چایخوری خردل به آن اضافه كنید و هم بزنید، سپس یك عدد تخممرغ را اضافه كرده و با دستان آغشته به آرد، آن را صاف كنید و در آخر در مقداری روغنزیتون داغ سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. استفاده از باقیمانده گوشت و ماهی مرغ ذخیرهكردن گوشتِ مرغ را از استخوانهای آن جدا كرده، سپس با یك سلفون (محافظ)، گوشت و استخوانها را بهطور جداگانه بپوشانید. بعد فویل را دور گوشت بپیچید. با این روش میتوانید آنها را به مدت سه ماه در فریزر نگه داری كنید؛ به یاد داشته باشید كه آنها را با گوشت های نپخته در یك طبقه داخل فریزر قرار ندهید. میتوانید از آن در تهیه غذاهایی مانند كاری مرغ با هل، سوپ مرغ و ذرت، سالاد مرغ با چاشنی هویج و سیب استفاده كنید. گوشت گوسفند ذخیره كردن گوشتِ باقی مانده را از استخوان جدا كنید. فویل را دور گوشت پیچیده و هنگام استفاده آن را برش دهید. بگذارید گوشت كاملاً خنك شود، سپس آن را فریز كنید. این نوع گوشتها را میتوانید به مدت یك تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری كنید، همچنین میتوانید از آن در تهیه غذاهایی مانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی استفاده كنید. از استخوانهای گوسفند نیز میتوانید برای تهیه استاك استفاده كنید. ماهی ذخیره كردن ماهی را در یك ظرف پلاستیكی گود قرار داده، درِ آن را ببندید یا درون بشقابی گذاشته و با سلفون روی آن را كاملاً بپوشانید و طبقه آن را در فریزر از غذاهای نپخته مجزا كنید؛ دقت كنید كه قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، ماهی باید كاملاً خنك باشد. ماهی را میتوانید به مدت یك تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری كنید. همچنین میتوانید در غذاهایی مانند پای سالمون، پاستا با ماهی، سالاد و كیكماهی استفاده كنید. گوشت گاو ذخیره كردن گوشت باقیمانده را از استخوان جدا كرده و به قطعات كوچك برش داده و در یك ظرف پلاستیكی دردار بریزید. اجازه دهید تا گوشت كاملاً خنك شود. می توانید آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید. همچنین میتوانید در غذاهایی مانند پای گوشت، سالاد گوشت، بیفاستراگانف، خوراك قارچ و گوشت استفاده نمایید. از استخوانهای گوشت گاو نیز میتوان برای تهیه استاك استفاده كرد. دقت داشته باشید كه آنها را به طور جداگانه در فویل بپیچانید و فریز كنید. بازگشت به صفحه نخست