برداشت خرمالو افزایش می‌یابد


رییس اتحادیه باغداران از افزایش 25 درصدی برداشت خرمالو در سال جاری خبر داد و گفت: تولید خرمالو امسال از نظر کمی و کیفی رشد مناسبی داشته که برداشت آن از آبان ماه آغاز می‌شود و تا آذر ماه ادامه دارد.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو اظهار کرد: برداشت خرمالو از مناطق نیمه‌گرمسیری مانند اصفهان و فارس که در سال‌های گذشته باردهی مطلوبی نداشتند آغاز می‌شود و در دیگر مناطق مانند حاشیه‌ شهر تهران نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: هزینه‌های تولید باغداران از قیمت‌ نهاده‌ها تا هزینه‌های جانبی مانند بسته‌بندی و حمل و نقل نسبت به سال گذشته دو برابر شده است اما قیمت محصولات باغی هیچ وقت نمی‌تواند چنین رشدی را تجربه کند.

شادلو ادامه داد: قیمت خرمالو در بازار داخلی بر اساس عوامل متعددی تعیین می‌شود که اما یکی از اصلی‌ترین عوامل، میزان عرضه و تقاضای بازار است که همیشه تعیین‌کننده قیمت میوه و محصولات باغی بوده است و امسال به جهت فراوانی تولید، قیمت‌ها پایین و متعادل است.

رییس اتحادیه باغداران قیمت عمده‌فروشی خرمالوی مناطق کوهستانی را 2000 تومان در میادین میوه و تره‌بار عنوان و اظهار کرد: البته اگر سیستم بازار مدیریت می‌شد و روش‌های علمی و جدید جایگزین بازار سنتی امروز بودند قیمت میوه بسیار پایین‌تر از بازار کنونی بود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5320 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۳ مهر بازدید: 2349 ساعت: 9:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
3 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4 سفره "شب یلدا" برای یک خانواده 4 نفره چند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
5 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
6 خواص وفواید خرمالو برای بدن ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
7 روش تهیه مرحله به مرحله فراپه خرمالو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ آبان
8 آشنایی با خواص میوه‌ها و سبزیجات نارنجی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
9 کاهش روند پیری با خرمالو ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان
10 خواص بی نظیر خرمالو ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
11 خواص میوه های شب یلدا ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.