کاهش روند پیری با خرمالو


خرمالو، میوه‌ای است که می‌توان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.

 به گزارش لقمه، خرمالو، میوه‌ای است که می‌توان آن را خام یا پخته خورد. طعم آن قبل از این که کاملا برسد، کمی تلخ و گس است زیرا میزان تانین (نوعی پلی فنولز) موجود در آن بالاست.

با رسیدن میوه، میزان تانین تغییر پیدا می‌کند و مزه تلخ آن از بین می‌رود.

خواص:

▪ کاتکینز، نوعی آنتی اکسیدان این میوه، دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدعفونی است.

▪ ویتامین A، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، زیزانتین و کریتوزانتین نوعی آنتی اکسیدان در خرمالو بدن را در برابر روند پیری و بیماری محافظت می‌کند.

▪ ویتامین C موجود در آن، بدن را در برابر عوامل عفونی و رادیکال‌های آزاد مقاوم می‌کند.

▪ خاصیت انقباضی دارد و از اسهال پیش‌گیری می‌کند و باعث کاهش تعریق می‌شود و خون‌ریزی را کند یا متوقف می‌کند.

▪ پوست این میوه حاوی فیتوکمیکال است و از سلول ها محافظت می‌کند.

▪ این میوه دارای میزان زیادی انواع شکر مانند گلوکز و فروکتوز است.

▪ ماسک خرمالوی له شده، زرده تخم مرغ و آب لیمو برای پاک سازی منافذ پوست و رفع چین و چروک مفید است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7598 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان بازدید: 2299 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
3 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4 سفره "شب یلدا" برای یک خانواده 4 نفره چند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
5 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
6 خواص وفواید خرمالو برای بدن ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
7 روش تهیه مرحله به مرحله فراپه خرمالو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ آبان
8 آشنایی با خواص میوه‌ها و سبزیجات نارنجی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
9 خواص بی نظیر خرمالو ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
10 خواص میوه های شب یلدا ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.