تعطیلی دو سوم مزارع پرورشی میگو به دلیل کمبود نقدینگی


مدیر کل تکثیر و پرورش آبزیان سازمان شیلات گفت: به دلیل کمبود نقدینگی از حدود 12 هزار هکتار استخرهای پرورش میگو امسال 4800 هکتار تحت کشت این آبزی رفته و دو سوم مزارع پرورشی تعطیل هستند.

به گزارش لقمه، امیدرضا اصغری اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک سوم از سایت‌ها و مزارع پرورشی میگو در استان پر تولید بوشهر فعال هستند چرا که پرورش دهندگان عمدتا با مشکل نقدینگی دست و پنجه نرم می‌کنند و همین عامل سبب شده تا از حدود 12 هزار هکتار استخرهای پرورشی امسال سطح کشت فعال میگو به حدود 4800 هکتار برسد.

وی گفت: سال گذشته حدود 100 میلیارد تومان از جرائم پرورش دهندگان میگو پرداخت شد که امسال و پس از تغییر دولت تلاش‌های بسیاری برای دریافت اعتبار برای پرداخت مابقی سود و جرائم که حدود 80 میلیارد تومان است انجام شد و پیش‌بینی می‌شود امسال همه پرورش دهندگان بتوانند با تسویه جرائم و سودهای بانکی گذشته خود به چرخه تولید بازگردند.

به گفته اصغری امسال حداقل 13 هزار تن میگو از مزارع پرورشی برداشت می‌شود که حدود 10 هزار تن آن به کشورهای مختلف صادر خواهد شد.

مدیر کل تکثیر و پرورش آبزیان سازمان شیلات افزود: امسال سطح زیر کشت میگو در کشور حدود 4800 هکتار است که با توجه به میزان عملکرد این محصول در واحد سطح، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید و صادرات این آبزی نسبت به سال گذشته با رشد مناسبی مواجه شود.

وی افزود: آمارهای تولید و صادرات محصولات شیلاتی به ویژه میگو که یکی از محصولات صادراتی و با درآمد ارزی بالا برای کشور است به دقت و هفته به هفته بررسی و اعلام می‌شود؛ به گونه‌ای که هر یک از مناطق تولید میگو آمارهای تولیدشان را اعلام و این آمارها پایش و ارزیابی می‌شوند تا با واقعیت مطابقت داشته باشند.

مدیر کل تکثیر و پرورش آبزیان سازمان شیلات ادامه داد: امسال مانند سال‌های گذشته حدود 80 درصد از تولید صادر می‌شود که با توجه به میزان برداشت برآورد شده، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 10 هزار تن میگو به کشورهای مختلف صادر شود.

اصغری اظهار کرد: پیش از این که شرایط ظالمانه تحریم‌ها علیه ایران شدت گیرد ایران عمده میگو پرورشی ود را به کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، ژاپن وآمریکا صادر می‌کرد اما در سال‌های اخیر بازار محصولات شیلاتی به ویژه میگو به کشورهای حوزه خلیج فارس تغییر کرد.



وی تاکید کرد:‌ اگر بازارهای جهانی و کشورهای مختلفی که تا دیروز متقاضی میگوی ایرانی بودند امروز مجددا رونق پیدا کند می‌توان امیدوار بود که درآمدهای ارزی حاصل از صادرات میگو تا حد قابل قبولی افزایش یابد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5353 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 3297 ساعت: 1:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.