تولید سالانه بیش از 7 هزار تخم مرغ در سیستان و بلوچستان


رئیس سازمان جهاد و کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه بیش از هفت هزار تحم‌مرغ در استان سیستان و بلوچستان تولید می‌شود.

به گزارش لقمه، به نقل از جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، رضا نجفی اظهار داشت: تخم‌مرغ به دلیل دارا بودن پروتئین و آنتی اکسیدان‌های مفید به عنوان یک غذای کامل برای سلامتی انسان آنقدر اهمیت دارد که از سوی سازمان‌های جهانی هر سال 17 مهر روز جهانی تخم‌مرغ اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه استان دارای چهار واحد مرغ تخم‌گذار به ظرفیت 460 هزار قطعه با تولید هفت هزار تن تخم مرغ است، افزود: از این تعداد واحد مرغ تخم‌گذار فعال، دو واحد از محل تسهیلات طرح توسعه در سال جاری در شهرستان نیمروز احداث و راه‌اندازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف تخم‌مرغ در دنیا 20 کیلو، در کشور 10 کیلو و در استان 5 کیلوگرم است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان متذکر شد: در سال جاری 6 واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت 460 هزار قطعه از محل طرح توسعه در شهرستان‌های سراوان و زاهدان در حال ساخت است که با بهره‌برداری از این طرح‌ها 6 هزار و 500 تن به تولید تخم مرغ استان اضافه می‌شود و کل تولید تخم مرغ استان به 13 هزار و 500 تن ارتقاء پیدا خواهد کرد که جوابگوی مصرف سرانه استان خواهد شد.

نجفی در پایان یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح توسعه 195 میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات برای احداث 8 واحد مرغ تخم‌گذار مصوب شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5398 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 2574 ساعت: 7:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
10 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
11 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
رابطه زناشویی سالم با نوشیدنی های گیاهی شاید برای‌تان عجیب باشد كه چگونه یك نوشیدنی گیاهی می‌تواند به بهبود روابط زناشویی كمك كند. در حالی كه این موضوع یك اصل ثابت شده است كه سلامت، تازگی و مغذی بودن موادغذایی كه مصرف می‌كنیم می‌تواند تاثیری مستقیم بر كیفیت و چگونگی رابطه میان زوج‌ها و همسران داشته باشد و حتی در مواردی به پیشگیری از بروز برخی اختلال‌ها كمك كند.