به گزارش لقمه، این در حالی است که حتی مصرف کم این نوع نوشیدنی ها برای سلامت مضر است.
*۱۰ دقیقه اول: ۱۰ قاشق مرباخوری شکر وارد بدن می شود اما به علت وجود اسید فسفریک در آن، از میزان بالای شکر حالت تهوع پیدا نمی کنید.
* ۲۰ دقیقه: بالا رفتن قند خون، باعث افزایش انسولین می شود. کبد با تبدیل کردن آن به چربی واکنش نشان می دهد.
*۴۰ دقیقه : در این زمان، جذب کافئین به اتمام می رسد. مردمک چشم گشاد می شود، فشار خون بالا می رود و در پی واکنش کبد، قند بیشتری وارد جریان خون می شود. گیرنده های ادینوسین در مغز مسدود می شود و از خواب آلودگی پیش گیری می کند.
*۴۵ دقیقه: تولید دوپامین افزایش می یابد و مغز را تحریک می کند.
*50 دقیقه: اسید فسفریک به کلسیم، منیزیم و روی در قسمت پایین روده می چسبد و در نتیجه باعث افزایش سوخت و ساز مواد در این ناحیه می شود. دفع کلسیم از طریق ادرار نیز افزایش پیدا می کند.
*55دقیقه : خاصیت مدر آن باعث می شود، کلسیم، منیزیم ، روی و سدیم، الکترولیت و آب از طریق ادرار دفع شود.
*۶۰دقیقه: با فروکش کردن این تغییرات در بدن، فرد دچار افت قند می شود و حالت بی قراری پیدا می کند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :روزنامه خراسان