به گزارش لقمه، حسن شریفی افزود: انارهای تولیدی شهرستان ساوه علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور، به کشورهای دیگر صادر می شود. وی بیان کرد: انارهای شهرستان ساوه به کشورهای آلمان، سوئیس، اوکراین، اتریش، ارمنستان، کره جنوبی، ژاپن، لبنان، امارات و کویت صادر میشود. وی با اشاره به برداشت انار از 11 هزار هکتار باغ انار ساوه، اضافه کرد: از این 11 هزار هکتار، 9 هزار و پانصد هکتار بارور هستند و پیش بینی میشود حدود 140 هزار تن برداشت شود. وی ارقام انار شهرستان ساوه را ملس ساوه، تبریزی، یوسفخانی، آلک، سیاه و شیرین تابستانه و پاییزه بیان کرد. شریفی با بیان اینکه در شهرستان ساوه سه واحد فراوری محصولات، انار را تبدیل به کنستانتره، آب انار و رب انار تبدیل میکنند، افزود: این سه واحد یک چهارم انار ساوه را خریداری میکنند. بازگشت به صفحه نخست