رشد چهار برابری صادرات انار ساوه


سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان اینکه در پنج سال گذشته حدود پانصد تن انار از این شهرستان صادر شده است، پیش بینی کرد این رقم امسال با افزایش چهار برابری به 2 هزار تن برسد.

به گزارش لقمه، حسن شریفی افزود: انارهای تولیدی شهرستان ساوه علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور، به کشورهای دیگر صادر می شود.

وی بیان کرد: انارهای شهرستان ساوه به کشورهای آلمان، سوئیس، اوکراین، اتریش، ارمنستان، کره جنوبی، ژاپن، لبنان، امارات و کویت صادر می‌شود.

وی با اشاره به برداشت انار از 11 هزار هکتار باغ انار ساوه، اضافه کرد: از این 11 هزار هکتار، 9 هزار و پانصد هکتار بارور هستند و پیش بینی می‌شود حدود 140 هزار تن برداشت شود.

وی ارقام انار شهرستان ساوه را ملس ساوه، تبریزی، یوسفخانی، آلک، سیاه و شیرین تابستانه و پاییزه بیان کرد.

شریفی با بیان اینکه در شهرستان ساوه سه واحد فراوری محصولات، انار را تبدیل به کنستانتره، آب انار و رب انار تبدیل می‌کنند، افزود: این سه واحد یک چهارم انار ساوه را خریداری می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5458 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2559 ساعت: 6:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
5 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
8 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
9 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.