رشد چهار برابری صادرات انار ساوه


سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان اینکه در پنج سال گذشته حدود پانصد تن انار از این شهرستان صادر شده است، پیش بینی کرد این رقم امسال با افزایش چهار برابری به 2 هزار تن برسد.

به گزارش لقمه، حسن شریفی افزود: انارهای تولیدی شهرستان ساوه علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور، به کشورهای دیگر صادر می شود.

وی بیان کرد: انارهای شهرستان ساوه به کشورهای آلمان، سوئیس، اوکراین، اتریش، ارمنستان، کره جنوبی، ژاپن، لبنان، امارات و کویت صادر می‌شود.

وی با اشاره به برداشت انار از 11 هزار هکتار باغ انار ساوه، اضافه کرد: از این 11 هزار هکتار، 9 هزار و پانصد هکتار بارور هستند و پیش بینی می‌شود حدود 140 هزار تن برداشت شود.

وی ارقام انار شهرستان ساوه را ملس ساوه، تبریزی، یوسفخانی، آلک، سیاه و شیرین تابستانه و پاییزه بیان کرد.

شریفی با بیان اینکه در شهرستان ساوه سه واحد فراوری محصولات، انار را تبدیل به کنستانتره، آب انار و رب انار تبدیل می‌کنند، افزود: این سه واحد یک چهارم انار ساوه را خریداری می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5458 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2579 ساعت: 6:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
5 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
8 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
9 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا استقلالی‌ها لاغر‌ترند؟! اگر می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید دیوار‌های اتاق ناهار خوری را آبی کنید.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.