آغاز برداشت کیوی در فومن


مدیر جهاد کشاورزی فومن از آغاز برداشت کیوی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، محمد رضا ابراهیم‌زاده در جلسه جهاد کشاورزی این شهرستان با اشاره به آغاز برداشت کیوی اظهار کرد: کار برداشت کیوی از باغ‌های شهرستان فومن آغاز شده است.

وی افزود: فومن دارای یک‌هزار و 258 هکتار انواع محصولات باغی است که از این مقدار 107 هکتار زیر کشت کیوی قرار دارد.

این مسئول ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود برداشت کیوی به میزان 3 هزار و 80 تن به ارزش30 میلیارد ریال درآمدزایی داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی فومن با بیان اینکه این شهرستان دارای 42 باغدار کیوی است، تصریح کرد: با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی 8 درصد نسبت تولید کیوی به سال گذشته افزایش داشته است.

وی حمایت از کشاورزان و پرداخت تسهیلات با اقساط طولانی مدت را یکی از موثرترین راه‌های افزایش تولیدات کشاورزی دانست.

ابراهیم‌زاده گفت: سال گذشته بیش از 110 درصد اعتبارات جذب و تسهیلات به مردم پرداخت شد که فومن مقام نخست را در بین شهرستان‌های گیلان کسب کرده است.

وی دعوت کشاورزان از جوانان و فرزندان خود به کشاورزی را امری مبارک و ضروری خواند و یادآور شد: جوانان امروز ما به دلیل روش‌های طاقت‌فرسای سنتی و کم بهره بودن کشاورزی از این امر روی‌گردان هستند که باید با سیستم مکانیزه استقبال عمومی را افزایش داد.

مدیر جهاد کشاورزی فومن پایین بودن سطح زیر کشت کشاورزی هر نفر به هفت‌دهم هکتار و اداره خرده مالکی زمین‌های کشاورزی را یکی از مشکلات در راستای عدم توسعه این بخش ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: نارسایی پوشش بیمه‌ای و گرانی نهاده‌های کشاورزی و ماشین‌آلات و پایین بودن تحصیلات کشاورزان از دیگر مشکلات پیش رو است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5527 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان بازدید: 1884 ساعت: 5:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ایران یکی از قطب های تولید کیوی در جهان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 بهترین نوشیدنی ها برای تقویت سیستم ایمنی در روزهای سرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
8 واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 واردات کیوی از نیوزیلند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.