روش تهیه بلوندی شکلات سفید


لقمه: بلوندی در واقع یک نوع کیک برش خورده است که در ترکیب آن، از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود.

مواد لازم برای 64 قطعه مربعی شکل:

کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه؛ نرم شده

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

آرد: یک پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

شکلات سفید خرد شده: نصف پیمانه

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

پودر قند برای پاشیدن روی کیک‌ها

روش تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های یک قالب کیک به ابعاد 24 *24 سانتی‌متر را چرب کنید.

• با استفاده از همزن برقی،‌ کره و شکر قهوه‌ای را درون کاسه‌ای متوسط خوب هم بزنید.

• تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• آرد و نمک و جوش شیرین را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• شکلات سفید و گردوی خرد شده را به مخلوط افزوده و تاحدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را با یک کفگیر پلاستیکی صاف کنید.

• ظرف را درون فر به مدت 22- 20 دقیقه حرارت داده تا طلایی - قهوه‌ای رنگ شوند.

• کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به قطعات مربعی شکل 3 سانتی‌متری برش داده و روی آن‌ها پودر قند بپاشید.

 


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 555 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۹ آذر بازدید: 5123 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
2 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
3 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
4 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
5 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
6 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
7 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
8 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
9 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
10 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
11 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت