ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید


منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

به گزارش لقمه، پژوهش های محققان علوم تغذیه نشان داد که مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین B12 یعنی گوشت، ماهی و شیر می تواند از تحلیل قدرت حافظه در دوران سالمندی پیشگیری کند.

محققان در این بررسی ها اعلام کردند سالمندانی که سطح ویتامین B12 بدن آنها از میزان طبیعی پایین تر باشد، 6 برابر نسبت به سایر افراد هم سن خود در معرض خطر زوال عقل و فقدان حافظه قرار دارند.
در این مطالعه که شرح و نتایج آن در نشریه نورولوژی امریکا به چاپ رسیده است، 107 سالمند امریکایی در فاصله سنی 61 تا 87 سال در طول یک دوره 5 ساله مورد بررسی قرار گرفتند.

نتایج نشان داد که از هر 5 شرکت کننده 2 نفر با کمبود ویتامین به ویژه ویتامین B12 و اسید فولیک روبرو هستند و در افرادی که میزان ویتامین B12 بدن آنها پایین تر از حد طبیعی بود، اختلالات مغزی و فقدان حافظه بیشتر از سایرین مشاهده شد.

ویتامین B12 یک ویتامین محلول در آب است و تنها در منابع حیوانی از جمله جگر، گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ یافت می شود. منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند. 
 


بازگشت به صفحه نخست 




کد: 5587 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 3277 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط ویتامین B و ابتلا به سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
2 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
3 رفع کم خونی از طریق تغذیه مناسب ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
4 ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند
5 ویتامین های موثر در توقف خاکستری شدن مو ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
6 خواص پنیر پیتزای خوشمزه موزارلا را بدانید ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين
7 تخم‌ مرغ کلید سلامتی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر
8 خامه طعم‌ دار چاقتان می‌کند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر
9 نقش ویتامین ها در سلامت بدن چیست؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
10 سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
برای تقویت حافظه، لاغر شوید نقصان عملکرد حافظه مرتبط با چاقی قابل برگشت است و می تواند انگیزه ای برای لاغری باشد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.