قیمت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد/ پسته به اندازه کافی ذخیره شده است


معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران گفت: با توجه به افزایش ۷ درصدی تولید مرغ در استان تهران قیمت گوشت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد.

به گزارش لقمه، نعمت‌الله ترکی در حاشیه جلسه هماهنگی تنظیم بازار استان تهران در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه اظهار داشت: در این جلسه نرخ کالاها و اقلام اساسی در استان تهران مورد بررسی قرار گرفت و براساس یک گزارش واصله از دستگاه‌های اجرایی استان قیمت‌های کالاها در ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال 91 افزایشی نداشته است.

وی افزود: بنا بود در اواخر سال 91 براساس مصوبه‌ای قیمت لبنیات 15 درصد افزایش یابد که حدودا آبان‌ماه امسال این افزایش قیمت‌ها اتفاق افتاد و قیمت‌های جدید لبنیات نیز براساس مصوبه ستاد مرکزی و سازمان حمایت بوده است.

ترکی درباره اقلام پرمصرف در استان تهران اظهار داشت: با توجه به بررسی‌هایی که داشته‌ایم در اقلام پرمصرف مانند گوشت قرمز و گوشت مرغ نسبت به سال گذشته در این ماه افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر با توجه به آمار و ارقام داده شده در تولید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ اقدامات خوبی صورت گرفته است.

معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران درباره قیمت میوه و مرکبات در استان تهران اظهار داشت: در سنوات گذشته ظرفیت نگهداری و ذخیره‌سازی میوه و مرکبات 12 هزار تن بوده است که امسال به 120 هزار تن افزایش یافته است.

ترکی درباره شبکه توزیع و اصلاح فرایند توزیع اقلام در استان تهران اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید‌کننده و مصرف‌کننده زنجیره‌ای برای ساماندهی فرایند توزیع اقلام و کالاها باید ایجاد شود.

ترکی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا امسال نیز در توزیع خشکبار از جمله پسته مشکلی خواهیم داشت گفت: جلساتی با تولید‌کنندگان پسته داشته‌ایم و مقرر شد براساس میزان مصرف پسته در داخل کشور ذخیره‌سازی داشته باشیم و مابقی صادرات شود.

معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران خاطر نشان کرد: براساس آمار و ارقامی که هر هفته از حوزه جهاد کشاورزی اعلام می‌شود تولید مرغ 7 درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و در زمستان امسال افزایش قیمت گوشت مرغ را نخواهیم داشت.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5641 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۰ آبان بازدید: 2275 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
3 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
4 ضرورت تدوین سند تحول در فعالیت های شبکه تعاون روستایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 دلالی در شبکه توزیع موجب افزایش قیمت گوشت شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
6 اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 ورود خدمات طب سنتی وارد شبکه بهداشت کشور ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
8 شوخی رادیو اقتصاد با اخبار اقتصادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
9 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
10 دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات خرد به شبکه بانکی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
11 هیچ محصول کشاورزی به دلیل استفاده بیش از حد از سم برگشت نخورده! ۱۴۰۰ پنج شنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.