قیمت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد/ پسته به اندازه کافی ذخیره شده است


معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران گفت: با توجه به افزایش ۷ درصدی تولید مرغ در استان تهران قیمت گوشت مرغ در زمستان افزایش نمی‌یابد.

به گزارش لقمه، نعمت‌الله ترکی در حاشیه جلسه هماهنگی تنظیم بازار استان تهران در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه اظهار داشت: در این جلسه نرخ کالاها و اقلام اساسی در استان تهران مورد بررسی قرار گرفت و براساس یک گزارش واصله از دستگاه‌های اجرایی استان قیمت‌های کالاها در ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال 91 افزایشی نداشته است.

وی افزود: بنا بود در اواخر سال 91 براساس مصوبه‌ای قیمت لبنیات 15 درصد افزایش یابد که حدودا آبان‌ماه امسال این افزایش قیمت‌ها اتفاق افتاد و قیمت‌های جدید لبنیات نیز براساس مصوبه ستاد مرکزی و سازمان حمایت بوده است.

ترکی درباره اقلام پرمصرف در استان تهران اظهار داشت: با توجه به بررسی‌هایی که داشته‌ایم در اقلام پرمصرف مانند گوشت قرمز و گوشت مرغ نسبت به سال گذشته در این ماه افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر با توجه به آمار و ارقام داده شده در تولید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ اقدامات خوبی صورت گرفته است.

معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران درباره قیمت میوه و مرکبات در استان تهران اظهار داشت: در سنوات گذشته ظرفیت نگهداری و ذخیره‌سازی میوه و مرکبات 12 هزار تن بوده است که امسال به 120 هزار تن افزایش یافته است.

ترکی درباره شبکه توزیع و اصلاح فرایند توزیع اقلام در استان تهران اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید‌کننده و مصرف‌کننده زنجیره‌ای برای ساماندهی فرایند توزیع اقلام و کالاها باید ایجاد شود.

ترکی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا امسال نیز در توزیع خشکبار از جمله پسته مشکلی خواهیم داشت گفت: جلساتی با تولید‌کنندگان پسته داشته‌ایم و مقرر شد براساس میزان مصرف پسته در داخل کشور ذخیره‌سازی داشته باشیم و مابقی صادرات شود.

معاون برنامه‌‌ریزی استانداری تهران خاطر نشان کرد: براساس آمار و ارقامی که هر هفته از حوزه جهاد کشاورزی اعلام می‌شود تولید مرغ 7 درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و در زمستان امسال افزایش قیمت گوشت مرغ را نخواهیم داشت.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5641 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۰ آبان بازدید: 2559 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
5 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
7 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
10 ضرورت تدوین سند تحول در فعالیت های شبکه تعاون روستایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 دلالی در شبکه توزیع موجب افزایش قیمت گوشت شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت