کاهش وزن با نفس عمیق!


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد راه های کاهش وزن به گفتگو پرداخت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در برنامه «مادر کودک» شبکه سلامت سیما، گفت: از نظر علمی ثابت شده مصرف غذاهای فست فود با تأثیرات منفی بر روی خلق و خوی افراد همراه است، بنابراین اگر می‌خواهید خلق و خوی خوبی داشته باشید از غذاهای خانگی بر پایه سبزیجات و گوشت سفید استفاده کنید.

 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: نفس‌های عمیق بکشید. یکی از مهم‌ترین توصیه‌های ما متخصصین تغذیه، در کنار خوب جویدن، خوب نفس کشیدن است، زیرا تنفس کوتاه متابولیسم بدن را کاهش می‌دهد. با کشیدن نفس عمیق، سیکل کرپس فعال می‌شود و فرایند چربی سوزی بدن بهینه و سریع‌تر می‌شود.
 
رضایی توصیه کرد: روزی ۵ بار و هر بار، ۵ دقیقه نفس عمیق بکشید تا سالم‌تر باشید، این توصیه به خصوص در افرادی که به دلیل کهولت یا بیماری، توانایی تحرک ندارند از اهمیت بیشتری برخوردار است.
 
این متخصص تغذیه افزود: برای طعم دار و مزه دار کردن غذا، به جای نمک، از ادویه جات و همچنین ترشیجاتی مانند آبغوره و آبلیمو استفاده کنید و از همه گروه‌های غذایی به طور متعادل مصرف کنید.
 
رضایی در خصوص داروهای کاهنده وزن گفت: خوشبختانه داروهای محرکی که باعث کاهش اشتهای افراد می‌شدند، چندین سال است که ممنوع شده‌اند زیرا اثرات سو بر روی سیستم گردش خون و اعصاب فرد داشتند. دسته دوم، داروهای دفع کننده چربی هستند که ۳۰ درصد چربی مصرف شده در یک وعده را از راه مدفوع و پوست، از بدن خارج می‌کنند و باعث چرب شدن مدفوع می‌شوند. این داروها به همراه چربی دفعی، ویتامین‌های محلول در چربی را نیز از بدن خارج می‌کنند. همچنین در بیماران کبدی با تجویز داروی ال کارنیتین، باعث تزریق چربی به میتوکندری سلول‌ها و به دنبال آن، باعث بالا رفتن سوخت و ساز چربی می‌شوند. دقت کنید که استفاده از ال کارنتین بدون ورزش و تحرک کافی، کارآمد نخواهد بود.
 
وی به کسانی که می‌خواهند وزن خود را افزایش دهند توصیه کرد: در اتاق خنک غذا بخورید تا اشتهایشان زیاد شود، همچنین استفاده از ترکیبات زینک پلاس در همه افراد و مخصوصاً در کودکان، باعث افزایش وزن می‌شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15359 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 697 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
9 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.