غذاهای شوشتری‌، عامل جذب گردشگران خارجی


مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر گفت: از فرصت‌ها و شرایط سیاسی ایجاد شده برای جذب گردشگران خارجی بهره می‌بریم.

به گزارش لقمه، روزبه سلمان اظهار کرد: با اتفاقاتی که در شرایط سیاسی ایران ایجاد شده این امکان برای ما میسر شده تا گفت‌وگوهایی را در تهران با آژانس‌هایی که تورهای خارجی را به ایران می‌آورند، داشته باشیم و بتوانیم خوزستان را جزو گزینه‌های تبلیغاتی آن‌ها قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر خوزستان به عنوان گزینه‌های تبلیغاتی این آژانس‌های مسافرتی قرار بگیرد، می‌توانیم بگوییم که سهم عمده‌ای از جذب گردشگر خارجی را در منطقه خوزستان می‌توانیم به عهده بگیریم.

سلمان ادامه داد: تمام رایزنی‌های ما به این سمت و سو پیش می‌رود تا از این فرصت به وجود آمده، استفاده کنیم و برای ژانویه امسال ایران سهم خوبی از گردشگران ورودی داشته باشد و این سهم را بتوانیم نسبت به سال گذشته در خوزستان افزایش دهیم. البته بستگی به این دارد که چه قدر بتوانیم اتفاقات خوب تجاری و اقتصادی را در حوزه گردشگری شکل بدهیم.

مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر بیان کرد: یک سری از آژانس‌ها ایرانی هستند که در خارج از کشور به تبلیغات می‌پردازند و گردشگران خارجی را جذب می‌کنند، اما این‌ها اولین شهری که به ذهن‌شان می‌رسد اصفهان و شیراز و از این قبیل شهرها‌ست. در حالی که واقعیت امر این است که خوزستان به خاطر عدم پذیرایی‌ مناسب و مشکلات اقامتی مظلوم واقع شده است.

او گفت: کار خوبی که در حال سامان‌دهی آن هستیم، ایجاد گردشگری غذایی است، چون می‌خواهیم با توجه به امکانات و زیرساخت‌هایی که در خوزستان وجود دارد، گردشگری غذایی را به عنوان یک مؤلفه خوب و بارز ارایه کنیم.

سلمان افزود: وقتی به گیلان می‌روید رستوران‌هایی که غذای محلی گیلانی ارایه می‌دهند برای شما جاذبه ایجاد می‌کنند. به عقیده ما غذاهای محلی خوزستان نیز جاذبه دارند و باعث می‌شوند گردشگر خارجی بیاید و از آن‌ها استفاده کند. به همین دلیل روی این موضوع به طور تخصصی در حال کار کردن هستیم و امیدواریم بتوانیم در نیمه دوم سال جذب گردشگران خارجی را افزایش بدهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5669 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر بازدید: 3610 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
6 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
7 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
8 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
9 توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 هزینه‌ی غذا در رستوران های تفلیس چقدر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 گرو گرفتن پاسپورت خارجی‌ها در هتل‌ها برچیده شود ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.