غذاهای شوشتری‌، عامل جذب گردشگران خارجی


مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر گفت: از فرصت‌ها و شرایط سیاسی ایجاد شده برای جذب گردشگران خارجی بهره می‌بریم.

به گزارش لقمه، روزبه سلمان اظهار کرد: با اتفاقاتی که در شرایط سیاسی ایران ایجاد شده این امکان برای ما میسر شده تا گفت‌وگوهایی را در تهران با آژانس‌هایی که تورهای خارجی را به ایران می‌آورند، داشته باشیم و بتوانیم خوزستان را جزو گزینه‌های تبلیغاتی آن‌ها قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر خوزستان به عنوان گزینه‌های تبلیغاتی این آژانس‌های مسافرتی قرار بگیرد، می‌توانیم بگوییم که سهم عمده‌ای از جذب گردشگر خارجی را در منطقه خوزستان می‌توانیم به عهده بگیریم.

سلمان ادامه داد: تمام رایزنی‌های ما به این سمت و سو پیش می‌رود تا از این فرصت به وجود آمده، استفاده کنیم و برای ژانویه امسال ایران سهم خوبی از گردشگران ورودی داشته باشد و این سهم را بتوانیم نسبت به سال گذشته در خوزستان افزایش دهیم. البته بستگی به این دارد که چه قدر بتوانیم اتفاقات خوب تجاری و اقتصادی را در حوزه گردشگری شکل بدهیم.

مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر بیان کرد: یک سری از آژانس‌ها ایرانی هستند که در خارج از کشور به تبلیغات می‌پردازند و گردشگران خارجی را جذب می‌کنند، اما این‌ها اولین شهری که به ذهن‌شان می‌رسد اصفهان و شیراز و از این قبیل شهرها‌ست. در حالی که واقعیت امر این است که خوزستان به خاطر عدم پذیرایی‌ مناسب و مشکلات اقامتی مظلوم واقع شده است.

او گفت: کار خوبی که در حال سامان‌دهی آن هستیم، ایجاد گردشگری غذایی است، چون می‌خواهیم با توجه به امکانات و زیرساخت‌هایی که در خوزستان وجود دارد، گردشگری غذایی را به عنوان یک مؤلفه خوب و بارز ارایه کنیم.

سلمان افزود: وقتی به گیلان می‌روید رستوران‌هایی که غذای محلی گیلانی ارایه می‌دهند برای شما جاذبه ایجاد می‌کنند. به عقیده ما غذاهای محلی خوزستان نیز جاذبه دارند و باعث می‌شوند گردشگر خارجی بیاید و از آن‌ها استفاده کند. به همین دلیل روی این موضوع به طور تخصصی در حال کار کردن هستیم و امیدواریم بتوانیم در نیمه دوم سال جذب گردشگران خارجی را افزایش بدهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5669 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر بازدید: 3446 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
4 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
5 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
6 توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 هزینه‌ی غذا در رستوران های تفلیس چقدر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 گرو گرفتن پاسپورت خارجی‌ها در هتل‌ها برچیده شود ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن
9 هتل‌های خارجی در ایران برندفروشی ندارند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
10 فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان
11 دهان بازِ گردشگران خارجی برای قیمه ایرانی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ متخصصان طب سنتی اعتقاد دارند زنجبیل، هم می‌تواند تقویت‌‌کننده نیروی جنسی باشد و هم تضعیف‌کننده آن.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.